Wie doet wanneer wat waarom bij waterschap? (video)

Wie doet wanneer wat waarom bij waterschap? (video)

Nieuws, Video 0 Comment

WDODelta introduceert aftelkalender naar verkiezingen

Vrijdag 4 januari is het precies 75 dagen voor de waterschapsverkiezingen. Waterschap Drents Overijsselse Delta start dan met een speciale online aftelkalender. Geïnteresseerden kunnen zich daarmee een beeld vormen van de belangen en activiteiten van het waterschap. De kalender kent diverse invalshoeken op vaste dagen, zoals bijvoorbeeld de Dilemma Dinsdag en op Woensdag: Wist je dat…?

De aftelkalender wordt gepubliceerd op de eigen website van WDODelta. De kalender is laagdrempelig en zeker ook voor jongeren goed te begrijpen. De vaste dagen en invalshoeken worden afgewisseld met actuele tweets, een FAQ en korte citaten van deelnemende partijen aan de waterschapsverkiezingen. Er is ook een speciale pagina met informatie over de verkiezingen.

Een bassin van Waterschap Drents Overijsselse Delta.

WDODelta zoekt vaker de publiciteit om openheid van zaken te betrachten. Lees onderaan enkele voorbeelden van eerdere berichtgeving. De aftelkalender naar de verkiezingen voor het waterschap op woensdag 20 maart 2019 behandelt de diverse thema’s en keuzes die binnen een waterschap spelen. De kalender vormt een nieuwe weg om een kijkje te geven in de keuken van het waterschap.

Een kleine greep uit eerder nieuws van het waterschap:
Neerslag geeft verlichting maar geen volledig herstel
Verlenging klimaatsubsidie voor aanpassing eigen straten


Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Back to Top