Applemousse begeleidt TOP2000-dienst Open Hof

Applemousse begeleidt TOP2000-dienst Open Hof

Kerk, Kunst & Cultuur, Nieuws 0 Comment

Gemeenteleden lichten hun favoriete nummer toe

De eerste zondag van het nieuwe kalenderjaar wordt er weer een TOP2000-dienst georganiseerd bij Kerkelijk Centrum Open Hof. Enkele leden van de kerkgemeente zullen tijdens de kerkdienst vertellen waarom hun favoriete nummer uit de hitlijst een speciale betekenis voor hen heeft. De gekozen nummers, uit de inzendingen afgelopen weken, zullen live gespeeld woorden door Applemousse.

Vrijheid
Voor het derde achtereenvolgende jaar wordt de TOP2000-dienst gehouden. Vanaf eind oktober zijn de voorbereidingen in volle gang. Na het verzamelen en inventariseren van de ingezonden nummers en verhalen, heeft een speciale commissie een selectie gemaakt.
Dit jaar is er een thema verbonden aan de dienst dat aansluit op het thema dat in Kampen dit jaar centraal zal staan: 75 jaar bevrijding oftewel vrijheid. De preek vervalt en de verkondiging zal in de liederen zitten.

Applemousse zal de nummers live spelen in de TOP2000-kerkdienst in de Open Hof

Applemousse
Net zoals vorig jaar (waarvan de foto’s zijn uit de camera van Ab van Essen) zal de band Applemousse de nummers live spelen. Tien nummers zijn er gekozen die persoonlijk toegelicht zullen worden. Vorig jaar ging dominee Kasper Jager voor en dit jaar proponent Berthina van der Kamp. De dienst op zondag 5 januari 2020 begint om 10u00.
Meer dan honderd kerken in het hele land doen mee aan de TOP2000-kerkdiensten, bedacht door dominee Fred Omvlee. Hij is groot voorstander van meer (pop)muziek in de kerk. De Open Hof geeft daar zondag gehoor aan.

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x