Bemoedigingsconcert voor Israël in Bovenkerk

Bemoedigingsconcert voor Israël in Bovenkerk

Kerk, Nieuws, Politiek 0 Comment

Spontaan initiatief om verbondenheid met Israël uit te dragen

Vanuit de Bovenkerk in Kampen wordt zaterdag 29 mei vanaf 20.00 uur een bemoedigingsconcert voor Israël uitgezonden. Het concert is live te volgen via het YouTube-kanaal van Christenen voor Israël en Kampen Bovenkerk. De meewerkende christelijke organisatoren en musici willen op muzikale wijze hun verbondenheid met Israël uitdragen.

Israël ligt dezer dagen van alle kanten onder vuur – letterlijk en figuurlijk in de media volgens de organisatie. De christelijke organisatoren en musici betuigen hun steun aan Israël middels dit spontane initiatief. Zij willen op muzikale wijze hun verbondenheid met Israël uitdragen en de betrokkenheid en aandacht van de kijkers vragen.

De zangers voor deze avond zijn afkomstig van Urk: het Urker Mannen Kwartet o.l.v. Gerwin van der Plaats, de familie Post en Willemijn de Munnik. Daarnaast werken mee: Harm Hoeve en Marco den Toom op het orgel, Chloë Elsenaar op de viool en Noortje van Middelkoop op de panfluit. De broers Hermen en Roderick van Arnhem leveren een bijdrage op orgel en piano. De presentatie is in handen van Jan Quintus Zwart.

Israël is in de eerste plaats gebaat bij steun en gebed. Daarnaast kunnen de kijkers blijk geven van hun betrokkenheid door een gift over te maken via de QR-code of het bankrekeningnummer in de livestream. Deze digitale collecte is bestemd voor Christenen voor Israël.

Kijk en luister mee via https://YouTube.com/watch?v=3zY_hYhgPAs.

poster
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x