Bijzonder Kampen 03 biedt wederom veel leesstof

Bijzonder Kampen 03 biedt wederom veel leesstof

Nieuws 0 Comment

Astrid de Jong siert als koekiemonster voorblad lentenummer

In de week dat de lente eindelijk doorbreekt, presenteert uitgeverij Personal Publish het lentenummer voor 2018 van Bijzonder Kampen, oftewel BK03. Bij het thema ”trouwen” waren een toepasselijke locatie en muziek gezocht en gevonden. De Kamperse radiopresentatrice Astrid de Jong staat centraal op het voorblad en in het hoofdartikel. In één van haar huispakken. Als kind in een snoepwinkel.

Thema trouwen
De derde uitgave van Bijzonder Kampen heeft als thema ”trouwen” meegekregen. De presentatie vond gisteravond plaats op één van de meerdere trouwlocaties die Kampen kent, zalencentrum De Leuke Hanzestad. Als verrassing voor de gasten speelde op het podium een delegatie van No Brakes, een op bruiloften veelgevraagde Kamper coverband. Hylke Thiry, de Zwolse uitgever van BK, leidde kort de avond in en gaf het openingswoord aan wethouder Spijkerman. Haar enthousiasme voor Kampen en diens ondernemers, die in Bijzonder Kampen aan het woord komen, herleidt Marieke Spijkerman tot ”de juiste maat die Kampen heeft.” ”Je kent alles en iedereen en het ondernemerschap zie je terug in BK,” sprak ze alvorens Astrid de Jong het woord overnam. Deze presentatrice van het programma Nachtzuster op Radio 1 vertelde hoe ze tot de omslagfoto was gekomen. Zij complimenteerde fotograaf Patrick voor de ”bijna glamourfoto” die het is geworden. Ze heeft meerdere huispakken en wou graag eens als koekiemonster geportretteerd worden. In de wandelgangen verklapte ze ook een mooi koeienpak te hebben maar om daarmee aan de Nieuwe Toren te gaan hangen met de Kamper Ui(t)dagen gaat een stap te ver. De Jong kreeg het eerste exemplaar van Spijkerman uitgereikt.

Een delegatie van No Brakes zorgde voor de muzikale omlijsting.

Legio leesvoer
De derde uitgave van ’dé glossy van Kampen’ is weer goed gevuld met advertorials oftewel artikelen waarmee een ondernemer zich op informatieve wijze kan presenteren. Naast columns, interviews en profielen zijn er vier themarubrieken opgenomen en worden twee evenementen in de schijnwerpers gezet. Een bijzondere foto van enkele blinkende BMW’s op de Stadsbrug vormt een brug naar het artikel over Sail 2018. ”Dat was even spannend,” vertelt Mariska van Woerden, drijvende kracht achter het blad. ”Zou de BMW X2 op tijd aanwezig zijn en in de drukte gefotografeerd kunnen worden?” De titel bij de foto geeft aan dat de bolide niet ’for sale’ is maar ’for sail’. Van BK03 worden 7000 exemplaren gedrukt die verspreid door Kampen gratis af te halen is. Bij zo’n 200 ondernemers komen exemplaren te liggen evenals ”overal waar mensen (samen) komen” zoals gemeentehuis, bibliotheek en andere openbare gelegenheden. Het thema spreekt Van Woerden aan omdat trouwen een vorm van verbinden is, één van haar kwaliteiten. In haar voorwoord haalt ze de overbekende vraag bij trouwen aan die ze nu ook stelt na de vraag of u BK03 gaat lezen. ”Wat is daarop uw antwoord?”

Dochter, radiopresentatrice, wethouder en uitgever bekijken de nieuwe BK03.

Zie ook:
Jorden Bres in de schijnwerpers van BK02
Initiatiefneemster Mariska (Ria Bos in BK01)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x