Grote ontbijtsessie bij tienjarig jubileum BNI (video)

Grote ontbijtsessie bij tienjarig jubileum BNI (video)

Nieuws, Video, Zakelijk 0 Comment

Netwerkchapter Overijssel-West nodigde alle lokale ondernemers

In alle vroegte komen er elke dinsdag 33 Kamper ondernemers samen bij zalencentrum De Hanzestad om gezamenlijk te ontbijten. En om te netwerken want dat is het doel van BNI waarbij zij aangesloten zijn. Het lokale chapter in Kampen van deze internationale ”marketing organisatie” bestaat tien jaar. Dit werd gevierd met een jubileumontbijt waarbij alle lokale ondernemers waren uitgenodigd.

MFE
De Mobiele Felicitatie Eenheid van Kampen Partners (zie onderaan) was uitgerukt om het jubileum mee te vieren op dinsdag 24 september. Kamper Nieuws sprak met enkele ondernemers en vroeg de aanwezige wethouder om de directeur van chapter De Kamper Steur te bevragen. Gewoonlijk is wethouder Meijering bij de bezoeken van de MFE aanwezig. Ditmaal had hij zich laten vervangen door wethouder Holtland. Die sprak na afloop met Jessica van Dijk, woonachtig in het Drentse dorp Havelte maar actief binnen het BNI-chapter Overijssel-West.
De MFE-delegatie liet zich niet afschrikken door het vroege tijdstip en stipt om half zeven stond de feestboog in de schemering voor de ingang van het zalencentrum. De eerste (alcoholvrije) cocktails werden bereid en vielen ook op de nuchtere maag in de smaak.

Jessica van Dijk liet zich de verzorging door Flevo Massage welgevallen.

Regio
Veel ondernemers hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging. Voor sommigen was het een kennismaking met BNI. Voor anderen, die elders lid zijn van BNI, was het een kennismaking met het chapter in Kampen. De herkomst van de aanwezigen toonde de wijde regio waarop chapter De Kamper Steur zich richt. Naast Kampen, IJsselmuiden en Genemuiden waren er ondernemers en organisatoren uit onder meer Steenwijkerland, Steenwijk en Emmeloord.
Chapterdirecteur Jessica van Dijk heette iedereen welkom bij het ontbijt. Ze stelde haar medebestuursleden Falko Lodewijk en Gerjan Visscher voor. Ter inleiding gaf ze de microfoon aan Joeri Blom. Hij is per 1 april lid en vertelde over zijn beweegreden om zich aan te sluiten bij BNI. Hij prees de betrokkenheid van de ondernemers.

Lustrum
Business Network International bestaat binnenkort 35 jaar. Wereldwijd kent de zakelijke ”marketing organisatie” zo’n 255.000 leden, verdeeld over bijna 9.000 lokale afdelingen, chapters genoemd. Het idee achter de internationale franchiseorganisatie schuilt ’m in elkaar informeren en aanbevelen. Dit gebeurt op lokaal niveau maar kan zich wijd uitstrekken.
Alle aanwezigen stelden zich voor. Kort, gezien de grote belangstelling. De pitches gaven een aardig beeld van de diversiteit aan aanwezige ondernemingen. De ruime tijd die er na de inleidingen en de pitches over bleef, werd ruimschoots benut voor onderling bijpraten en kennismaken, zoals het een netwerkorganisatie betaamt. In Kampen al tien jaar lang met BNI.

Zie ook:
Eerdere bezoeken van de MFE

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Back to Top