Bedrijfsleven in het zonnetje gezet op Business Event Kampen

Bedrijfsleven in het zonnetje gezet op Business Event Kampen

Nieuws, Zakelijk 0 Comment

Kampen Partners organiseert met partners integraal ondernemerstreffen

Ondanks de commotie vorig jaar, organiseert Kampen Partners (voorheen Kampen Marketing) toch weer een groot evenement op 1 april. In de Bovenkerk wordt die woensdagmiddag het Business Event Kampen georganiseerd. De eerste sprekers op dit ”vrolijk netwerkevent voor ondernemers Kampen” zijn inmiddels bekend.

Verdiende aandacht
Alle Kamper ondernemers zijn woensdag 1 april tussen vier en zes uur welkom in de kathedrale Bovenkerk. ”Die middag wordt het bedrijfsleven in het zonnetje gezet en is er volop gelegenheid om met elkaar nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te onderhouden”, laat de organisatie weten: ”Want een hartelijke Hanzestad als Kampen is trots op haar bedrijfsleven en kan niet zonder succesvolle ondernemers. Dit evenement geeft hen de aandacht die ze verdienen.”
Het business event wordt grotendeels kosteloos aangeboden, ondernemers en MT-leden hoeven niet te betalen voor hun tickets. Registratie is wel noodzakelijk en mogelijk op de website www.businesseventkampen.nl.

Roeland Tameling opende het Business Event Kampen drie jaar geleden.

Krachten gebundeld
Een dergelijk evenement wordt voor het eerst gezamenlijk georganiseerd door BNI de Kamper Steur, VOC, ICK, Parkmanagement RW50, MKB Nederland – Regio Zwolle samen met citymarketingorganisatie Kampen Partners en gemeente Kampen.
Volgens de organisatoren is er behoefte aan een platform waar leden van verschillende ondernemersclubs kunnen mengen en zo nieuwe contacten op kunnen doen. Leden mogen daarom een introducé(e) meenemen op managementniveau. Niet-leden zijn welkom als ze functie uitoefenen op management- of directieniveau. Het Business Event wordt grotendeels kosteloos aangeboden. Ondernemers en MT-leden hoeven niet te betalen voor hun tickets.

Bezoekers van het Business Network Event in 2017.

Eerste sprekers
Dagvoorzitter tijdens het Business Event Kampen zal Geert Meijering zijn. De Kamper wethouder Economische Zaken stelde zich eerder voor bij Kamper Nieuws (zie onderaan). De eerste sprekers zijn bekend. Kamper ondernemers zullen hun verhaal vertellen waaronder Jelle Weever en Pieter Bas Broshuis.
Eerstgenoemde is betrokken bij MKB Nederland en met zijn bouwonderneming onder andere betrokken bij de ontwikkeling van de Kamper wijk Stationskwartier (zie onderaan). Hij zal ingaan op de Human Capital agenda van Regio Zwolle (zie onderaan).
Pieter Bas Broshuis zal vertellen over de binnengehaalde mega-order voor het Amerikaanse ministerie van Defensie. Eerder sprak Geert Meijering met hem daarover voor de camera van Kamper Nieuws (zie onderaan).

Laatste nieuws
In navolging van talloze andere afgelaste evenementen, heeft ook de organisatie van het Business Event Kampen besloten de netwerkbijeenkomst ut te stellen. Een nieuwe datum wordt later dit jaar in overleg vastgesteld. Dit besluit volgt een dag nadat gemeente Kampen haar maatregelen bekend maakte om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan (zie onderaan).
Volgens citymarketeer Roeland Tameling bleek ”uit een rondvraag bij de ondernemersorganisaties dat men van harte bereid is om dit uitstel te aanvaarden”. Deelnemers die zich voor dit gratis evenement hadden geregistreerd, krijgen bericht over de nieuwe datum.
Weliswaar heeft de Nederlandse regering evenementen met meer dan honderd personen verboden tot en met 31 maart maar volgens de organisatie ligt het niet voor de hand om de dag erop meteen een groot evenement in de Bovenkerk te houden.

Zie ook:
Gemeente Kampen volgt richtlijnen RIVM GGD
Regio Deal van 22,5 miljoen toegewezen aan Regio Zwolle (video)
Kamper ondernemers beraden zich over Kamper vestigingsklimaat
Kampen in de schijnwerpers bij Netwerk Event en op Woonbeurs

Sprekers:
Pieter Bas Broshuis – Broshuis viert grote Amerikaanse order (videoreportage)
Jelle Weever – Bouw AH XL in Stationskwartier gestart (video)
Geert Meijering – Kamper wethouders stellen zich voor

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x