Diertotaal Firma Boer verhuisd naar Ambachtstraat

Diertotaal Firma Boer verhuisd naar Ambachtstraat

Nieuws, Zakelijk 0 Comment

Nieuw pand op Haatland ruim en duurzaam opgezet

Na jaren plannen en maanden bouwen, is Boer & Zn Diervoeders verhuisd van de periferie naar het centrum van industrieterrein Haatland. De webverkoop neemt een steeds belangrijkere rol in waardoor ze nadrukkelijker naar buiten treden met Diertotaal.nl. Niettemin zijn ze een nieuw pand betrokken waarmee het winkeloppervlak meer dan verdubbeld is. Openingsacties lopen er al maar met een grote, feestelijke opening wordt gewacht tot na de vakantie.

Voorspoedig
De bouw verliep voorspoedig. Op vier december stond Albert Boer bij het braakliggend terrein waar de eerste bulldozers van Weever Bouw net aankwamen. Op dertien december vond de officiële overdracht van de grond plaats bij de notaris en op drie mei werd het hoogste punt gehaald. Vanaf 1989 zat Firma Boer aan de Constructieweg, feitelijk aan de rand van Haatland. Dat pand wordt nu gehuurd en gebruikt door SLM Banden. Van 750m2 is de totale vloeroppervlakte gegroeid naar 2000m2 waarmee nu alles ordelijk binnen kan staan. Het assortiment is uitgebreid met enig kampeermateriaal en per diergroep is een overzichtelijke hoek ingeruimd. Buiten miste een klant ”de vogeltjes” maar binnen vond hij ze terug langs de hele wand.

Jan en Albert Boer vierden op drie mei het bereiken van het hoogste punt met gebak.

Duurzaam
Naar de eisen c.q wensen van deze tijd is het hele pand duurzaam gebouwd. Tijdens de bouw zijn er zes aardwarmtebronnen naast het pand geslagen, het gehele dak ligt vol met zonnepanelen en alle verlichting bestaat uit LED, zoals eerder geschetst (zie onderaan). De website wordt meer onder de aandacht gebracht. Het aandeel verkoop via internet neemt toe maar wel in combinatie met de winkel. ”Anders hadden we natuurlijk niet de nieuwe winkel gebouwd,” vertelt Jan Boer die aanvult dat hij ”in de combinatie de toekomst ziet.” Hij is in zijn nopjes met de nieuwe zaak waarin veel efficiënter gewerkt kan worden. De reacties van de klanten zijn positief. Iedereen kan komen kijken en op 29 september de officiële opening meevieren. Waarbij ook huisdieren van harte welkom zijn.

De nieuwe winkel biedt de ruimte om het assortiment ruim uit te stallen.

Zie ook:
Boer & Zn Diervoeders verhuist naar nieuwbouw centraal op Haatland

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Back to Top