Eerste Overijsselse scheurkalender gereed

Eerste Overijsselse scheurkalender gereed

Nieuws, Regionaal 0 Comment

Tientallen Kamper inzendingen – Presentatie bij RTV Oost

”Welke van de honderden inzendingen zijn er uiteindelijk gekozen?” ”Sta ik er ook in?”
Op deze vragen komt volgende week vrijdag het antwoord. Dan wordt de eerste Overijsselse scheurkalender 2019 gepresenteerd. RTV Oost heeft de organisatie uitgenodigd in haar gebouw te Hengelo. Alle inzenders hebben een uitnodiging ontvangen. Verder kan iedereen zich aanmelden die dit spannende moment wil meemaken.

Inzendingen ter inspiratie voor de eerste Overijsselse scheurkalender.

Respons
Meer dan 800 inzendingen zijn er binnengekomen na een oproep (zie onderaan). Een jury heeft daaruit een selectie gemaakt. Toen het aantal op 400 stond, waren er zo’n 60 afkomstig uit Kampen.
Gedurende het hele jaar hebben honderden Overijsselaren, in de vorm van een foto, antwoord gegeven op de vraag ”Wat beweegt jou in Overijssel?” Bijzondere plekjes met een persoonlijke emotionele waarde. Korte gedichten of verhaaltjes. De Scheurkalender toont Overijssel in al haar diversiteit. Gezien en beleefd door de Overijsselaren zelf.

Presentatie
De kalenderorganisatie is ingegaan op een uitnodiging van RTV Oost. De feestelijke presentatie van de eerste Overijsselse scheurkalender wordt daar gehouden, ’s middags van drie uur tot ongeveer kwart voor vijf. Iedereen die niet heeft ingezonden maar deze bijeenkomst wel wil meemaken, is van harte welkom. Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen is aanmelding vereist via info@OverijsselseScheurkalender.nl.
Na het officiële gedeelte krijgen de inzenders een gratis kalender. Het moment om zelf te zien of zijn of haar inzending in de kalender staat. Eén van de inzenders is Henk Jalving met de foto boven dit artikel. Op de vraag ”Wat beweegt Overijssel” antwoordde hij bij zijn inzending; ”Nou, deze kei beweegt gelukkig niet.”

Staphorst - Aad van der Klaauw

Zie ook:
Eerste Overijsselse scheurkalender in de maak

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x