Kampen krijgt flexwerkplekken in binnenstad

Kampen krijgt flexwerkplekken in binnenstad

Nieuws, Zakelijk 0 Comment

Zoektocht Mark Bergsma binnen enkele maanden geslaagd

De wens om samen met andere zelfstandige ondernemers in één pand te werken, bracht Mark Bergsma ertoe om daarvoor een plek te gaan zoeken. Op een oproep eerder dit jaar kreeg hij veel positieve reacties. Al snel heeft hij een pand gevonden in de binnenstad dat zich hiervoor leent en beschikbaar is. Volgende week houdt hij een Open Dag om geïnteresseerden kennis te laten maken met Cellebroedersweg 7a.

Kant-en-klare werkplekken
Zelf is Mark Bergsma een ZZP’er (Wecomm) die zich bezig houdt met websites bouwen. Om niet ongezellig alleen thuis te zitten werken, heeft hij in grafisch vormgever Peter Slagter een eigenaar gevonden van een pand waar hij flexibele werkplekken kan inrichten. Op de begane grond is alles al gereed en zijn zes werkplekken, bedoeld voor vaste gebruikers, waarvan Bergsma er één bezet. De eerste verdieping zal echt flexibele werkplekken krijgen voor ondernemers die slechts één of enkele dagen per week een plek willen afnemen.
De werkplekken zijn volledig ingericht met (verrijdbaar) bureaublok, bureaustoel en snel en stabiel internet. Keuken en toilet zijn in het gebouw aanwezig en de eerste verdieping kent ook een aparte vergader- of presentatieruimte. De prijzen lopen van €125/mnd voor één dag op tot €250/mnd voor vijf dagen.

De flexwerkplekken op de begane grond van het pand aan de Cellebroedersweg 7a (foto: Wecomm).

Collegiale sfeer
Bergsma streeft een collegiale sfeer na. Ofschoon iedere Zelfstandige Zonder Personeel zijn eigen toko runt, is er in het ”bedrijvenverzamelgebouw” wel onderling contact mogelijk dat sociaal en functioneel van aard kan zijn. Bij de keuze voor een industrieterrein of de binnenstad viel de keuze op het laatste. Desgewenst kan men vanuit het pand aan de Cellebroedersweg makkelijk even de stad inlopen. Letterlijk parkeren voor de deur is niet wenselijk maar de grote parkeerplaats bij het gemeentehuis om de hoek biedt uitkomst op loopafstand.
Pandeigenaar Peter Slagter is ook blij met de invulling van het pand door Bergsma c.s. Eerder had Slagter zijn eigen bedrijf in het pand dat echter gestopt is. Nu komt er weer leven in het pand voor en door ondernemend Kampen.

Peter Slager & Mark Bergsma voor het pand (foto: Alex de Jong).

Zie ook:
Open dag Wecomm

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x