Bijzondere voorwerpen gezocht

Bijzondere voorwerpen gezocht

Kunst & Cultuur, Nieuws 0 Comment

Stedelijk Museum op zoek voor tentoonstelling
’De Wonderkamer van Kampen’

Bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe tentoonstelling, vraagt het Stedelijk Museum Kampen naar bijzondere, grappige en ontroerende voorwerpen. De onopvallende maar soms geweldige voorwerpen wil het Stedelijk Museum onder de aandacht van een groter publiek brengen.

Alle Kampenaren wordt gevraagd of ze een voorwerp in huis hebben met een bijzonder verhaal. Of welk voorwerp ze het meest koesteren. Als voorbeelden noemt het Stedelijk Museum in een persbericht het bijzondere kopje in de vitrinekast bij de buurvrouw. Of een heel mooi erfstuk van een oom. Of misschien zoeken mensen wel alle rommelmarkten af op zoek naar bijzondere vondsten. ”Ontzettend jammer is het dan,” volgens het museum, ”dat deze geweldige voorwerpen niet voor een groter publiek zichtbaar zijn.”

Gezocht voor aankomende tentoonstelling in het Stedelijk Museum Kampen.

Daar wil het Stedelijk Museum Kampen met de aankomende tentoonstelling verandering in brengen. Iedereen wordt gevraagd hun bijzondere voorwerpen in te sturen via de website www.deWonderkamervanKampen.nl. Misschien is het voorwerp straks in het museum terug te zien. Alle inzendingen komen sowieso op de website vanaf één september waardoor daar ook een ’Wonderkamer’ ontstaat. Vooral mensen met een voorwerp dat gerelateerd is aan (gemeente) Kampen, worden aangemoedigd deze in te zenden. Bij selectie zijn de kosten van het ophalen voor het museum. De tentoonstelling is van vijftien december tot en met drie februari te bezoeken.

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x