’De Mooiste Dag’ in Overijssel in de race voor donatie ’Help Nederland Vooruit’

’De Mooiste Dag’ in Overijssel in de race voor donatie ’Help Nederland Vooruit’

Kamper Kracht, Nieuws 0 Comment

Oproep tot stemmen op Stichting Live Life bij ING-actie

Het ING Nederland Fonds keert donaties uit aan lokale initiatieven. Binnen Overijssel is Stichting Live Life één van de vijf goede doelen waarop gestemd kan worden. Live Life organiseert jaarlijks ’De Mooiste Dag’, een dag waarop mensen met een handicap meerijden op de motor. De motortocht voert naar een terrein van Staatsbosbeheer waar een groot feest wordt gebouwd. Tot twaalf februari kan er gestemd worden.

Help Nederland Vooruit
De campagne wordt door ING Nederland voor de vijfde keer georganiseerd. Het ING Nederland Fonds steunt maatschappelijke projecten in Nederland die mensen vooruit helpen. Het fonds is “” trots op al di mensen die zich met hart en ziel inzetten voor hun lokale initiatieven om zo de samenleving mooier te maken”. Ze is ”blij hieraan een steentje bij te kunnen leveren”.
In de tweede helft van vorig jaar konden ”buurtverbeteraars” hun lokale initiatief aanmelden waarna een selectie volgde. Per regio werden er vijf initiatieven geselecteerd. Op dit moment, van 22 januari tot 12 februari, kan er gestemd worden op HelpNederlandVooruit.nl (typ onderaan in het rechtse vak ‘Live Life’).
Na het uitbrengen van je stem op de website, wordt er per e-mail om een bevestiging gevraagd. Per e-mailadres kan er één maal gestemd worden. Met meer e-mailadressen kan er dus meer gestemd worden.

Stem op Stichting Live Life op https://HelpNederlandVooruit.nl/.

De Mooiste Dag
De motortoertocht voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap uit Kampen en omstreken wordt al jaren georganiseerd (zie onderaan). ”Wat in 1996 begon als een kleinschalig evenement, is inmiddels uitgegroeid tot een groots, professioneel en succesvol evenement”, aldus Jacco Strieker, bestuurslid sponsoring. In totaal waren er vorig jaar 800 mensen in touw voor het evenement.
In 2020 heeft de stichting voor de Mooiste Dag op 1 juli meer dan 20.000 euro nodig. Het bedrijfsleven en tal van organisaties uit Kampen en omstreken dragen hieraan bij. “Maar die vijfduizend euro van de ING Bank is natuurlijk heel erg welkom”, zegt Strieker. Mocht ‘’De Mooiste Dag’ niet als eerste van de vijf kandidaten eindigen, dan levert iedere plek lager duizend euro minder op. Dankzij de nominatie is het initiatief dus in ieder geval van duizend euro verzekerd.
Op 21 maart wordt de uitslag bekend gemaakt op verschillende ING-advieskantoren in Nederland. Live Life gaat voor de eerste plaats dus Strieker benadrukt: ”Stem Live Life en daarmee op De Mooiste Dag!”

Zie ook:
Nieuwe Markt veroverd door motoren (2016)
De Mooiste Dag is weer aangebroken! (2017)
Spectaculaire jaarafsluiting OBS Dirk van Dijkschool (2019)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x