Kampen krijgt nieuwe evenementencoördinator

Kampen krijgt nieuwe evenementencoördinator

Nieuws 0 Comment

Aline Hofstee volgt per 1 juli Atie Edink op

Op de dag dat de volgende versoepeling van de coronarestricties ingaat, begint de nieuwe evenementencoördinator van Kampen. Aline Hofstee is een zelfstandig onderneemster uit Ommen die al eerder haar sporen naliet in Kampen. Zij volgt Atie Edink die zijn werkterrein verlegt naar Urk. Per 1 juli zijn evenementen mondjesmaat toegestaan en Hofstee weet dat er veel vragen leven bij organisaties en ondernemers.

De nieuwe Kamper evenementencoördinator Aline Hofstee.

Aline Hofstee heeft in Ommen haar eigen organisatiebureau Plan Effect, dat advies en ondersteuning biedt aan organisaties bij evenementen, beurzen, congressen, markten en festivals. Dat sluit naadloos aan op de functie van evenementencoördinator bij het Evenementenplatform Kampen (EPK), een uitvoeringsorganisatie onder regie van stichting Kampen Partners. Vorig jaar organiseerde ze het Erfgoedcongres in de Hartelijke Hanzestad Kampen (zie onderaan). Voor Museum Huys der Kunsten organiseerde ze de zoektocht naar ’Henrick Aeltsz’ (zie onderaan) en de introductie van het bier ’Kamper Trots’ (zie onderaan).

De vertrekkende Kamper evenementencoördinator Atie Edink.

De geboren en getogen Kampenaar Atie Edink trad in maart 2018 aan als eerste evenementencoördinator. In april 2019 begon hij voor Urk grote evenementen te organiseren. Aanvankelijk voor twee dagen in de week maar dat heeft zich nu uitgebreid. Hij kondigde zijn vertrek uit Kampen al enkele maanden geleden aan. Vanaf 2005 was Edink jarenlang de spil in de organisatie van Sail. Hij zal de komende weken veel optrekken met Hofstee om haar in te werken.
Hofstee treedt aan op het moment dat het algemene coronaverbod op meld- en vergunningplichtige evenementen wordt opgeheven. De lokale autoriteiten bepalen vervolgens of aan alle voorwaarden wordt voldaan. Hofstee geeft aan graag ondersteuning te bieden in deze ”hectische tijd”.

Zie ook:
Hartelijke Hanzestad Kampen verwelkomt Erfgoedsector (video)
Het Campen van Henrick Aeltsz uit 1440 (film)
Henrick Aeltsz presenteert zijn middeleeuws bier (audio)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x