Wijn en bier centraal in Stadspark als proeflokaal (video)

Wijn en bier centraal in Stadspark als proeflokaal (video)

Nieuws, Video 0 Comment

Hops & Grapes Festival bedient drankliefhebber

Vorig jaar bedierf de regen een beetje het feestje, maar dit jaar maakte het droge en zonnige weer alles goed. De tweede editie van het Hops & Grapes Festival op zaterdag acht september werd goed bezocht en de drank vloeide rijkelijk. Speciale drank bij voorkeur, voor de liefhebber.

David Lemstra had zijn Proef- en Eetlokaal De Stomme van Campen verplaatst naar het Stadspark – bij wijze van spreken. Bij De Stomme van Campen hoort ook bierbrouwerij De Wereld, die in 2015 werd (her)opgericht. Samen met wijnkoperij Ten Hove, eveneens van Kamper bodem, organiseerde Lemstra vorig jaar voor het eerst het kleinschalige festival. Esther Meijer van Proeverij AnyWine uit IJsselmuiden (zie onderaan) gaf twee workshops.

Wijn proeven op het  Hops & Grapes Festival.

De toegang was gratis en de borg voor een glas bedroeg €7,50 waarvan na afloop €2,50 werd geretourneerd. De drank werd met muntjes betaald en was afhankelijk hoe vol een glas gevuld was. Diverse brouwerijen gaven acte de présence. Vorig jaar kwamen er, ondanks de regen, zo’n 750 bezoekers en dat zijn er dit jaar zeker niet minder geweest. Onze cameraman maakte een sfeerreportage.

Zie ook:
”Proeven kun je leren” (AnyWine)Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x