Kamper Trompetter Korps wordt gehuldigd op Stadhuis

Kamper Trompetter Korps wordt gehuldigd op Stadhuis

Nieuws 0 Comment

Show- en Drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden was ook present op ODSC

De dubbele overwinning van het Kamper Trompetter Korps op het Open Dutch Showcorps Championship in Assen gaf een feestelijk tintje aan de Open Dag die de Kamper muziekambassadeurs afgelopen zaterdag organiseerden. Donderdagavond zullen ze door burgemeester Koelewijn gehuldigd worden. In Assen gaf nog een Kamper showkorps acte de présence. Het beeldmateriaal is ter beschikking gesteld door FotografieCor.nl, de mediapartner van KTK.

Open Dag
Afgelopen weekeinde kon iedereen kennis maken met het Kamper Trompetter Korps op het Arie van Oortveld tussen het stadhuis en het zwembad. De vereniging presenteerde de drie onderdelen die ze kent, te weten het Kamper Trompetter Korps, het Jeugd KTK en de Music Kidz als jongste telg. Burgemeester Koelewijn, beschermheer van het korps kwam de korpsleden ook feliciteren.
Daarna presenteerde het KTK zich aan haar stad. In de binnenstad waren alle onderdelen aanwezig. Bij Café Eigenwijs, de nieuwe shirtsponsor, werd een serenade gegeven. De marsparade startte om één uur en culmineerde in een indrukwekkende stoet toen alle drie onderdelen onder leiding van een drietal maîtres een mammoetkorps vormden.

Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden

Huldiging
Op het Open Dutch Showcorps Championship deed het KTK mee in de Championklasse. In de Startklasse deed Show- en Drumfanfare Oranje mee. Zo stonden tussen de zes finalisten uit heel Nederland twee Kamper korpsen. Zowel vergeleken met Oranje als met Showband Marum, die als tweede eindigde, presteerde KTK met name hoger op het algehele plaatje, letterlijk.
Donderdagavond om half acht zullen de leden van het KTK gehuldigd worden op het plein voor het stadhuis. De winnende show ’Boundaries’ kan niet opgevoerd worden omdat er al leden met vakantie zijn. Maar het brengen van een serenade ligt wel in de lijn der verwachting. Ditmaal aan de muzikanten zelf want het Kamper Trompetter Korps, dat vaak evenementen opluistert, staat nu zelf in het middelpunt van de belangstelling. Als Nederlands Kampioen èn als Open Dutch Showcorps Champion.

Zie ook:
Kamper Trompetter Korps Nederlands kampioen
Kamper Trompetter Korps niet voor onze voordeur

Grote vreugde bij de KTK-leden na het horen van de uitslag.
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x