Jubileum aan Botermarkt met trots gevierd

Jubileum aan Botermarkt met trots gevierd

Nieuws, Zakelijk 0 Comment

Eetkamer ’De Tijd’ vijf jaar geleden begonnen als ”wild idee”

Met dankbaarheid en trots heeft uitbaatster Anne-Mieke Kolhoff zaterdag 25 juli het vijfjarig jubileum gevierd van Eetkamer ’De Tijd’. Ze startte het avontuur met Gerrit van Vlijmen om aan de Botermarkt een gezellige horecagelegenheid te beginnen. Het werd zaterdag een dubbel feest want Kolhoff vierde ook nog eens haar eigen verjaardag.

Specialiteit
Strikt genomen valt de verjaardag van Eetkamer ’De Tijd’ op 21 juli. Vijf jaar geleden wilde Kolhoff ”een plek creëren waar hartelijke gastvrijheid, gecombineerd met een lekker hapje en een drankje, de boventoon zou voeren.” Afgemeten aan het aantal gasten, waaronder vaste bezoekers, is dat gelukt.
Flammkuchen is de specialiteit van Kolhoff, waarvoor soms mensen van heinde en verre komen. “Flammkuchen hebben een knapperige bodem belegd met verse ingrediënten”, aldus de uitbaatster, ‘en je kunt heel veel verschillende Flammkuchen op onze kaart vinden”. Naast diverse soorten belegde broodjes, soepen, broodjes hamburger, borrelhapjes en sinds kort ook cocktails en pancakes.

Terras
Overdag kun je bij de uitspanning terecht voor een high wine of high beer – geserveerd met gepaste hapjes. ‘s Avonds wordt er regelmatig vergaderd of een verjaardag gevierd. Het terras is op een zomeravond een mooie gelegenheid voor een besloten feest.
Kampen kent meer terrassen dan alleen op de bekende Plantage. De Eetkamer heeft aan de Botermarkt een mooi en knus terras. Eén van de terugkerende momenten van gezelligheid is de Bandjesavond. Kolhoff doet haar best om een laagdrempelige horecagelegenheid te draaien waarin ’De Tijd’ voor elkaar genomen wordt. Als de gasten zich thuis voelen, heeft Kolhoff haar doel bereikt.

Anne-Mieke Kolhoff heft het glas op het vijfjarig jubileum van Eetkamer 'De Tijd'.
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x