Marieke wint eerste Kampen All Inclusive Pub Quiz

Marieke wint eerste Kampen All Inclusive Pub Quiz

Nieuws, Zakelijk 0 Comment

Tientallen deelnemers schoven online aan bij primeur Kampen Partners

Als alternatief voor de nieuwjaarsborrel had Kampen Partners op de eerste dinsdagavond van het nieuwe jaar de eerste Kampen All Inclusive Pub Quiz georganiseerd. Vanuit alle geledingen van Kampen meldden zich teams aan voor de goed georganiseerde hersenkraker. Vaste gasten van het Koffiemomentje maar ook nieuwe gezichten verschenen voor de webcams. Het werd een gezellige bedoening en volgend jaar mag de winnares het organiseren: Team Vloeddijk oftewel Marieke Spijkerman.

Champagnemomentje
Dit nieuwe coronajaar mocht niet beginnen met het gebruikelijke champagnemomentje in de Eenhoorn (zie onderaan). Kampen Partners, voorheen Kampen Marketing, houdt elke eerste maandagochtend van de maand een Koffiemomentje waar plannen en ideeën worden ontvouwd voor met name toeristische (ondernemers)activiteiten (zie onderaan). Als alternatief had citymarketeer Roeland Tameling de Kampen All Inclusive Pub Quiz opgezet, geheel online.
Vanuit huis- en werkkamers of vanuit gesloten kantoren en cafés schoven 22 teams aan met in totaal 34 (geregistreerde) personen. Het geheel was goed georganiseerd en Tameling leidde de quiz met zijn bekende enthousiasme en gedrevenheid. Aline Hofstee hield de score bij en had het druk met de antwoorden die via Whatsapp werden ingestuurd. De één zat geconcentreerd gebogen over het beeldscherm terwijl de ander een nieuw flesje ontkurkte naast de bak met borrelnootjes.

Hester Timmerman en dochterlief buigen zich over de vragen van de Kampen All Inclusive Pub Quiz.

Peinzende gezichten
In vier rondes kwamen telkens tien vragen voorbij aan de hand van Kamper thema’s, afgewisseld met algemene en ludieke vragen. De categorieën waren Hartelijk Kampen, Hanzestad Kampen, Kampen aan het water en De notenbalk (muziekvragen). De vragen liepen uiteen van ”wie is de voorzitster van de gemeentelijke Adviesraad WMO”, ”hoeveel eenmanszaken kent Kampen” tot “hoeveel Hansen zijn er geboren in 2015”.
Achter de (beeld)schermen vond veel overleg plaats en op de schermen verschenen veel peinzende gezichten. Als beste vijf teams danwel individuele deelnemers kwamen uit de bus:
• Team Vloeddijk, Marieke Spijkerman: 170 punten
• Team Timmervrouw, Hester Timmerman met dochterlief: 164 punten
• Team 2021, Gertjan Hooisma, Carin Berghuis (gemeente Kampen) en Annemarie Mars (Veiligheidsregio): 159 punten
• De Museumstukken, Nynke van der Wal c.s. (Stedelijk Museum): 143 punten
• Buro Zeggingskracht, Ruth Deddens: 140 punten.

Marieke Timmerman wint de eerste editie van de Kampen All Inclusive Pub Quiz.

All Inclusive
Kampen Partners heeft de ambitie om Kampen de hartelijkste Hanzestad ter wereld te laten worden. In de loop van het jaar hoopt de marketingorganisatie het programma ’Kampen All Inclusive’ te lanceren. Deze eerste editie van de Kampen All Inclusive Pub Quiz was daarop een schot voor de boeg. Tameling spreekt de hoop uit dat de gezellige quizavond een bescheiden bijdrage heeft mogen leveren aan het Bruto Lokaal Geluk in Kampen.
Als hoofdprijs mag Marieke Spijkerman volgend jaar de Pub Quiz organiseren. Ter geruststelling werd daarbij meteen vermeld dat ze volop ondersteuning zal krijgen van Kampen Partners. De geslaagde Kampen All Inclusive Pub Quiz luidde in de geest van de tijd online een nieuw jaar van verbinding in.

Zie ook:
Champagne op de vroege ochtend (2018)
Nieuwe campagne gelanceerd (video) (2019)
In stromende regen plannen Kamper toerisme ontvouwd (2020)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x