cultuurZIEN presenteert Kamper Letterspel

cultuurZIEN presenteert Kamper Letterspel

Kunst & Cultuur, Nieuws 0 Comment

Unieke promotie van Kamper monumenten, ikonen en symbolen op Monumentendag

 

Het Kamper Letterspel laat deelnemers op speelse wijze kennismaken met ikonen en symbolen in de Kamper binnenstad. Het Kamper letterspel kan gespeeld worden door iedereen vanaf 8 jaar op een mobiele apparaat. Het Kamper Letterspel is beschikbaar vanaf tien september (Monumentendag).

Vanaf Monumentendag is voor iedereen, die meer wil weten over kunst en cultuur in Kampen, het Kampen Letterspel beschikbaar. Het spel brengt de deelnemers van A tot Z door een groot deel van de Kamper binnenstad. Het Kamper Letterspel kan gespeeld worden als wedstrijd tussen verschillende groepjes binnen een familie, school, club, bedrijf of buurt. Maar lekker alleen op stap gaan kan ook. De score van goede antwoorden wordt automatisch bijgehouden.

Gerda demonstreert het Kamper Letterspel.

Benodigd voor het spel is het downloaden van de hyperlink naar het spel op mobiele apparatuur met GPS-verbinding. Daarna geeft het spel aan wanneer men in de buurt van een letter uit het alfabet komt. Door een vraag te beantwoorden wordt toegang verkregen tot de achterliggende informatie over een ikoon of symbool. Er zijn makkelijke vragen, moeilijke vragen en doordenkers.

De achtergrondinformatie kan gaan over een huis of een gevel, over een beeldhouwwerk of over een historische figuur. Het Kamper Letterspel brengt de deelnemers langs bekende monumenten maar vestigt ook de aandacht op minder bekende locaties. Op 10 september, Monumentendag, wordt de link naar het Kamper Letterspel openbaar gemaakt.

Het Kamper Letterspel is een idee van cultuurZIEN.Zie ook:
Kamper Letterspel
Kamper Letterspel gereed voor lancering

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x