Kamper Nieuws groet u!

Kamper Nieuws groet u!

Nieuws 0 Comment

Laten we ons even kort introduceren

 

Heet van de naald of doorkneed en gerijpt. Dat is het nieuws uit Kampen en omgeving dat wij u willen brengen. Ondanks de steigers, waarin KamperNieuws.nl nog staat, zijn we van start gegaan en we wensen u veel leesplezier. Als u ons op de hoogte houdt, houden wij u op de hoogte!

Deze nieuwe loot aan de boom van Kamper nieuwsmedia is een particulier initiatief zonder enig winstoogmerk en met geen ander doel dan u te informeren, verstrooiend danwel diepgravend, over dat wat er zoal leeft in Kampen, IJsselmuiden en omliggende kernen. We sluiten echter niet uit dat we af en toe ook een blik over de gemeentegrens werpen.

In een professionele hobbysfeer brengen een fotograaf en een verslaggever u op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden daarbij. De toekomst is ongewis maar heeft veel potentie en uitbreidingen met rubrieken, columns en opinie zitten in de pijplijn. Eenieder die een bijdrage wil leveren in welke vorm dan ook, wordt van harte uitgenodigd te reageren.

Reageren op artikelen is nog niet mogelijk op deze website maar wel op de social media Facebook en Twitter waar u ons kunt volgen. Wij zijn via die wegen te bereiken op:
https://Facebook.com/KamperNieuws/
https://Twitter.com/KamperNieuws

Tevens zijn we te bereiken op de volgende e-mailadressen:
info@KamperNieuws.nl voor algemene vragen en informatie
redactie@KamperNieuws.nl voor nieuwstips en nieuwsverzoeken
pers@KamperNieuws.nl voor persberichten

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x