Wandelroute langs ”uitverkoren selfieplekken”

Wandelroute langs ”uitverkoren selfieplekken”

Nieuws 0 Comment

Kamper Selfieroute combineert speurtocht met fotoplekjes

Welkom in #selfiekampen. Onder dat motto nodigt Kamper Events iedereen uit om de ”nieuwste en hipste wandelroute” door Kampen te lopen. Onderweg volgen er fotosuggesties voor ”mooie herinneringen”. Iedereen die de goede plekken vindt en de selfies online deelt, krijgt onderweg ook nog kleine presentjes.

Vrijblijvend
”In plaats van zeuren over mensen die Kampen door hun schermpje bekijken, juichen wij dat juist toe”, vertelt stadmarketeer Tameling enthousiast, ”Want we delen graag de allermooiste plekjes van Kampen via sociale media accounts”, vult Jos Hogenbirk aan namens Kamper Events.
Met de selfieroute is een speurtocht door Kampen ontwikkeld met vrijblijvende opdrachten die leuke presentjes en foto’s op kan leveren.
Digitaal kan iedereen hier de Selfieroute Kampen downloaden in PDF-formaat. Vervolgens kan met de app Kamper Stadsgids op de mobiele telefoon installeren om de route interactief te volgen. Op papier is een exemplaar bij Tourist Info verkrijgbaar in de Stadskazerne.

Pilot
De Kamper Selfieroute is een pilotproject van Kampen Partners, Kamper Events, Julius Media, het Stedelijk Museum en het Stadsarchief. Provincie Overijssel droeg haar steentje bij in de vorm van subsidie uit het potje voor toerisme.
De wandeling is geschikt voor kinderen, volwassen en het hele gezin. Begin augustus werd de route gelanceerd en begin december staat de teller op bijna 400 gemaakte selfies en bijna 300 gedeelde selfies. Tot nu toe zijn er twee winnaars die de prijs hebben gewonnen die ook bij de Kamper Selfieroute hoort. Aan de kiekjes van Kampen komt nog lang geen einde.

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x