Nieuwe sterren aan het Kamper muziekfirmament

Nieuwe sterren aan het Kamper muziekfirmament

Kunst & Cultuur, Nieuws, Video 0 Comment

Bouke en Emmelie brengen hun eerste gezamenlijke CD uit

In alle bescheidenheid hebben Bouke Schaap en zijn vrouw Emmelie hun eerste CD uitgebracht. Op de mini-CD staan zes Kerstnummers die deels uit eigen koker komen. Diverse muzikanten werkten mee waardoor gevarieerde nummers zijn ontstaan. Het stel is verbonden aan de Eudokiakerk waar ze hun eerste gezamenlijke productie uitdeelden.

Emmelie Schaap-Koster neemt op de mini-CD van de meeste nummers de melodie, en van alle nummers de tekst, voor haar rekening, behalve voor het slotnummer ’Stille nacht’. Zij voert zang en gitaar uit waar Bouke drums en percussie verzorgt. Hij is tevens verantwoordelijk voor de productie en de arrangementen. Daarmee toont hij zich een veelzijdig muzikaal talent.


De mini-CD is gestoken in een kartonnen hoesje.

De betiteling ”nieuwe sterren” is niet helemaal waar. In de Kamper muziekwereld is Bouke Schaap bij diverse bandjes en muzikale projecten actief.
Na het conservatorium is hij drumles gaan geven op de Noord-Veluwe. In onderstaande video speelt één van zijn pupillen bij het Cultuurplein een drumcover.

Zowel in het musiceren als in het huwelijksbootje zijn Bouke en Emmelie nog niet lang samen. De frisse en fraaie Kerst-CD doet vermoeden dat we nog veel van het duo zullen horen. Ook buiten de Eudokiakerk.Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x