Kamper burgemeester werkt mee aan kerstnachtdienst in Bovenkerk

Kamper burgemeester werkt mee aan kerstnachtdienst in Bovenkerk

Kerk, Nieuws 0 Comment

Zingend de kerstnacht in met ”geliefde liederen voor iedereen”

De kerstnacht in Kampen wordt in de Bovenkerk dit jaar ingegaan met een breed opgezette viering. Tal van bekende namen verlenen hun medewerking waaronder burgemeester Sander de Rouwe. Een week later gaat de Bovenkerk voor twee maanden dicht.

De kerstnacht in Kampen wordt in de Bovenkerk zingend ingezet. Om tien uur gaan de deuren open en om half elf begint de viering waarin ds. Maurits Luth (Baptistengemeente) de meditatie zal verzorgen. Sander de Rouwe neemt de lezing voor zijn rekening en Brenda Koper is de gastvrouw die avond.
Gerwin van der Plaats en Marco den Toom spelen respectievelijk op het orgel en de piano. Het Hervormd Kerkkoor Kampen o.l.v. Harry Hamer zorgt voor de verdere muzikale begeleiding.
De collecte is bestemd voor de restauratie van de Bovenkerk die kort daarna zal aanvangen. De steigers staan al tijden klaar in de kerk en daarvoor sluit de Bovenkerk vanaf één januari voor twee maanden de deuren.
De kerstnachtdienst luidt de tijdelijke sluiting in en opschorting van activiteiten en concerten (zie onderaan) maar allereerst wordt nog het feest van kerstmis gevierd.

Zie ook:
Middagpauzediensten gedurende zomermaanden
Vrij te bezoeken koorzang
Bemoedigingsconcert voor Israël (2021)
EO maakt TV-opnames voor ’Nederland Zingt’ (2017)

Kampen Zingt in de Bovenkerk te Kampen.
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x