Kledingverkoop voor MAF start voorspoedig

Kledingverkoop voor MAF start voorspoedig

Nieuws 0 Comment

Opbrengst ten goede aan pilotengezin Paas in Papoea-Nieuw-Guinea

In een loods in IJsselmuiden is deze week weer de verkoop van kleding gestart om Arjan Paas en zijn gezin te ondersteunen. Hij vliegt voor de Mission Aviation Fellowship (MAF) die hulpverleners ondersteunt in moeilijk bereikbare gebieden. Paas en andere piloten van de MAF worden op hun beurt ondersteund door een thuiscomité.

De openingsitijden van de MAF-winkel.

Voorraad
Aan de Oosterholtseweg 20a is een enorme voorraad kleding ontstaan omdat de verkoop in maart (zie onderaan) uitgesteld moest worden. De collectie kinder-, dames- en herenkleding bestaat uit zowel nieuwe als tweedehands kleding. In het laatste geval betreft het goede en schone kleding. Er wordt opgelet dat die eigentijds is, soms merkkleding is en met de laatste maanden van het jaar voor de boeg ligt de nadruk op winterkleding.

Kleding inbrengen kan het hele jaar door en ook nu, tijdens een bezoek aan de MAF-winkel of bij de comitéleden. De rekken worden elke dag aangevuld tijdens de drie weken dat de verkoop duurt. Bezoekers kunnen voor de deur parkeren bij de Oosterholthoeve. Er zijn maatregelen getroffen om aan de coronarestricties te voldoen. Onderaan staat een kort filmpje dat een eerste impressie geeft van de pop-up MAF-winkel.

Ondersteuning
Arjan Paas vliegt onbetaald voor de MAF. Een zogeheten ThuisFront Commissie (TFC) ondersteunt hem en zijn gezin zoals Arjan Paas hulpverleners ondersteunt. MAF (Mission Aviation Fellowship) is onmisbaar voor meer dan 1500 (hulp)organisaties wereldwijd. Met hun ruim 130 vliegtuigjes, verspreid over veel landen in de wereld, vormt MAF een noodzakelijke schakel tussen hulpverleners en hulpgebieden.

Vorig jaar vloog Paas in Liberia en nu is hij gestationeerd in Papoea-Nieuw-Guinea. Waar andere (hulp)organisaties moeten stoppen door slecht bereikbare gebieden, heeft MAF vaak nog wel mogelijkheden. Indirect levert een kleine groep vaste vrijwilligers in IJsselmuiden daaraan een bijdrage door piloot Paas in zijn levensonderhoud te voorzien. Iedereen is welkom deze weken voor kleding en ontmoeting. Om Arjan Paas in de lucht te houden.


Arjan Paas controleert zijn vliegtuig.

Zie ook:
Kledingverkoop in IJsselmuiden voor MAF-piloot uit Genemuiden (maart 2019)
Opruiming bij kledingverkoop voor MAF-piloot (april 2019)Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x