Kledingverkoop gestart voor MAF-piloot Arjan Paas

Kledingverkoop gestart voor MAF-piloot Arjan Paas

Nieuws, Video 0 Comment

Schuur in IJsselmuiden geopend voor gezin uit Genemuiden

De najaarsverkoop van kleding aan de Oosterholtseweg 20a is gestart om Arjan Paas en zijn familie te voorzien in zijn levensonderhoud. Als piloot voor de MAF (Mission Aviation Fellowship) is hij momenteel gestationeerd in Papoea Nieuw Guinea. Daar vormt hij een onmisbare schakel voor hulpverleners. Het aanbod aan ingebrachte kleding is ruim.

Kledingverkoop
Vorig jaar kon de voorjaarsverkoop niet doorgaan maar in 2019 was het een succes (zie onderaan). Na de voorjaarsverkoop is nu de najaarsverkoop aangebroken. Er is heel veel nieuwe kleding dat allemaal voor zeer lage prijzen wordt verkocht, meldt Wim Paas die de verkoopactie in IJsselmuiden coördineert. Er is een grote voorraad en de openingstijden staan onderaan vermeld.
Goede, gebruikte kleding mag nog altijd voor de verkoop worden ingebracht. De opbrengst komt volledig ten goede aan Arjan en Aartje Paas en hun kinderen Rachel, Thamar, Ethan, Matteo en Lucas. Momenteel wonen zij in Papoea Nieuw Guinee waar Arjen vliegt voor hulpverleners en hulpgoederentransport naar moeilijk bereikbare gebieden.

Pilotengezin
Sinds 2011 werken Arjan en Aartje Paas voor Mission Aviation Fellowship (MAF). Met toentertijd drie kinderen hebben ze twee jaar in Noord-Australië gewoond en gewerkt. Daar vloog Arjan hulpverleners en goederen naar de afgelegen gemeenschappen van de Aboriginalbevolking.
In 2014 zijn ze aan het werk gegaan bij MAF in Afrika, waar ruim een jaar lang afwisselend in Oeganda, Zuid-Soedan en Liberia (zie foto) gewerkt werd. In juni 2016 is hun zoon Matteo geboren en vlak voordat het pilotengezin naar Papoea-Nieuw-Guinea vertrok in 2019, is als derde zoon Lucas geboren.
De kledingverkoopactie wordt voor de 25e maal georganiseerd om Arjan Paas en zijn gezin niet aan de grond te laten zitten. Zodat Arjan op zijn beurt mensen in vaak arme of door oorlog of natuurrampen geteisterde gebieden niet in de steek hoeft te laten.

Arjan Paas in Liberia

Praktijkvoorbeeld
”Het was een heel gewone vlucht. MAF-piloten Arjan Paas en Markus Bischoff vlogen naar Maramuni om wat winkelgoederen af te leveren. Toen ze weer wilden vertrekken, kwam er ineens een man op het vliegtuig af gerend. In een nabijgelegen dorp was een man uit een boom gevallen. Gewond door zijn val kon hij niet meer lopen.
Een aantal mannen uit het dorp hadden zich net klaar gemaakt om hem over de weg naar een ziekenhuis te dragen en later te rijden, toen zij opeens het vliegtuig in Maramuni hoorden landen. Er verscheen een groep mannen met een geïmproviseerde brancard en de gewonde man. We brachten de man en zijn broer naar Mount Hagen voor de benodigde zorg. Een perfectie timing die alleen de Heer kan voorzien!”

Zie ook:
Opruiming bij kledingverkoop voor MAF-piloot (2019)
Kledingverkoop in IJsselmuiden voor MAF-piloot uit Genemuiden (2019)

Openingstijden
• vrijdag 1 oktober: 9u00-20u00
• zaterdag 2 oktober: 10u00:-12u30
• di 5 t/m vr 8 oktober: 9u00-15u00
• di 12 en wo 13 oktober: 9u00-15u00
• donderdag 14 oktober: 9u00-12u00 (opruiming)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x