Heass vervolgt in nieuw pand op nieuw terrein

Heass vervolgt in nieuw pand op nieuw terrein

Nieuws, Zakelijk 0 Comment

Metaalbedrijf viert volgende stap feestelijk met tal van genodigden

Opnieuw heeft een bedrijf haar weg gevonden naar het nieuwe bedrijventerrein Spoorlanden 2. Vrijdag 25 oktober vierde Heass Metaal de ingebruikname van haar nieuwe pand. Tussen metaal en lasmachines was de hal tot één groot terras omgetoverd. Eigenaar Henri van Hierden vertelde over het verloop van de nieuwbouw nadat wethouder Irma van der Sloot de achtergrond van Spoorlanden 2 had geschetst.

Catering
De grote bedrijfshal was gevuld met tafels, stoelen en horeca. De machines waren opzij geschoven voor het grote openingsfeest. Een medewerker kon zo toch aan zijn familie laten zien waarmee ’ie dagelijks werkt. Tussen de staalconstructies namen de vele gasten plaats. De Mobiele Felicitatie Eenheid stond met haar mobiele cocktailbar in een hoek met uitzicht op het feestgedruis.

Van Lente Groene en Fruit verzorgde de volledige catering, op de poffertjes na waarvoor Oscar van Hees zorg droeg. Het feest van spijs, drank en gelukwensen barstte na een kort officieel gedeelte los. Wethouder Irma van der Sloot had zich ingelezen en stipte even de vertraging aan bij de totstandkoming van het nieuwe bedrijventerrein.

Inmiddels is Spoorlanden 2 volop in ontwikkeling. Heass ligt vooralsnog te midden van braakliggende percelen. Na de openingswoorden van Van der Sloot schetste Van Hierden de totstandkoming van zijn pand. Daarbij vielen woorden van dank voor gemeente, meedenkers, bouwpartners en zijn gezin.

Henri & Asselien van Hierden worden gefeliciteerd door de buren.

Opening
Van Hierden startte met zijn metaalbedrijf op 1 januari 1996 toen hij nog bij zijn ouders woonde in Uddel. Een buurman stopte met zijn bedrijfje dat Van Hierden voortzette. Hij begon met hondenkennels en heeft dit uitgebreid met paardenboxen, hekwerk, trappen en andere staalconstructies.

In juni 1996 trouwde Van Hierden en huisvestte zich op Spoorlanden, zowel privé als voor de voortzetting van zijn bedrijf. Samen met zijn dochters Dorieke, Dirthe en Marith in eender rode jurkjes, zijn zoon Henk in witte blouse en zijn vrouw Asselien in een blauwe jurk vormde het gezin de Nederlandse driekleur.

Onder de vele bekenden en zakelijke relaties waren onder andere de buren, autobedrijf Dick van de Belt, de eigenaar van Heass feliciteren. De stroom van gasten leek niet op te houden. In een gestager tempo krijgt Spoorlanden 2 met de nieuwe bedrijvigheid steeds meer smoel.

Bitterballen voor de dochters van Van Hierden.

Zie ook:
Spoorlanden mag Oosterlandenweg over (2017)
Bebouwing uitbreiding Spoorlanden gestart (2018)
Ovatonde Oosterlandenweg officieel geopend (2018)
Minister van Financiën bezoekt Spoorlanden (2019)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x