Kamper specialist in witgoed viert jubileum

Kamper specialist in witgoed viert jubileum

Nieuws, Zakelijk 0 Comment

De Hagenpoort staat al 35 jaar klaar voor haar klanten

Aan het begin van de Oudestraat benedenstrooms heeft De Hagenpoort zich in de afgelopen 35 jaar als witgoedspecialist. Omdat te vieren, rukte afgelopen vrijdag de Mobiele Felicitatie Eenheid uit. De winkel stroomde ditmaal vol met familie, relaties en klanten die Louis Brugge en Rob Bottenberg kwamen feliciteren. Geert Meijering kwam als aanvoerder van de MFE de eigenaars en alle betrokkenen feliciteren.

Jubileum
Op één dag na, was het vrijdag 13 december 2019 op de kop af 35 jaar geleden dat Louis Brugge (67) en Theo Bottenberg (51) begonnen met De Hagenpoort aan de Oudestraat 233. Ze hadden het vak geleerd op nummer 237 bij Kale Electron. Die winkel nam Fokko Dijkstra over waarna beide heren er nog zo’n jaar of vier werkten. Toen het witgoed eruit moest, zagen ze kansen om voor zichzelf te beginnen.
Bijgestaan door hun echtgenotes Clara Brugge en Coby Bottenberg maakten ze een vliegende start. Na vijftien jaar werd de zaak uitgebreid naar het naastgelegen pand op nummer 231. Later volgede nog een uitbreiding naar achteren. Theo Bottenberg stapte zo’n twaalf jaar geleden uit de zaak en werd opgevolgd door zijn zoon Rob.

Witgoedspecialist De Hagenpoort

Service
De constante, sterke factor van De Hagenpoort schuilt ‘m in de eigen servicedienst. De witgoedspeciaalzaak heeft vijf voltijdskrachten en drie op deeltijdbasis in dienst. Eén monteur werkt er al 32 jaar waarmee het personeel ook een constante factor blijkt. Binnen Kampen heeft de witgoedzaak zich een eigen plaats verworven.
Rob Bottenberg heeft zelf na de MTS eerst tien jaar gewerkt bij AEG als servicemonteur. ”Als jochie zat ik vaak op de trap te kijken naar wat er allemaal in de winkel gebeurde,” vertelde hij aan de MFE. Het klantencontact sprak en spreekt hem aan.

Apparatuur
De basis van de witgoedspeciaalzaak aan het begin van de Oudestraat benedenstrooms is in al die jaren hetzelfde gebleven. Elektrische apparatuur voor washok en keuken van klein tot groot. Van was- en droogautomaten, vaatwasmachines en -drogers tot keuken(inbouw)apparatuur.
Al is de basis hetzelfde gebleven, de apparatuur is flink uitgebreid en veranderd. ”Tegenwoordig is er veel meer accu- en inbouwapparatuur,” vertelt Rob Bottenberg, ”en het koken op gas wordt ingeruild voor inductiekoken.” De laatste trend zijn de NoFrostvriezers die niet meer ontdooid hoeven te worden. De ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Al 35 jaar lang.

Jos Hogenbirk (Kamper Events) bereidt vol flair de cocktails

Zie ook:
Eerdere bezoeken van de MFE

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x