Bakker Bart viert één jaar heropening

Bakker Bart viert één jaar heropening

Nieuws 0 Comment

Mobiele Felicitatie Eenheid brengt eerste bezoek aan ondernemer

Donderdag, zes december 2018, vierde Bakker Bart in de Oudestraat dat ze een jaar geleden de winkel weer opende. Een half jaar eerder had een brand de nering plat gelegd. Om het heugelijk feit extra glans te geven, had eigenaresse Judith van der Weerd de Mobiele Felicitatie Eenheid (MFE) van Kampen Marketing uitgenodigd. Die deelde cocktails uit aan voorbijgangers en mensen die Judith en haar team kwamen feliciteren, waaronder wethouder Meijering.

Nachtelijke brand
In de nacht van 24 op 25 mei 2017 ging het mis in de meterkast van de Bakker Bart op de kop van de Oudestraat. Steekvlammen kwamen uit de meterkast, zag de brandweer bij aankomst. De brand was na een uur onder controle en had grote schade aangericht. Uit voorzorg waren ook achttien woningen boven en naast de bakkerij ontruimd. De winkel ging dicht en werd de maanden daarna hersteld. Judith van der Weerd maakte van de gelegenheid gebruik om de luxe bakkerszaak opnieuw in te richten.
Donderdag 30 november 2017 was de feestelijke heropening en gisteren werd het jaarjubileum daarvan gevierd.
Van der Weerd wil niet terugkijken en vertelde enthousiast over de goedlopende zaak en de aanbiedingen die ze momenteel hebben. Kamper stadsmarketeer Roeland Tameling was opgetrommeld om met de MFE Bakker Bart te feliciteren. Ook binnenstadsmanager Aukje Grouwstra kwam een kijkje nemen evenals Geert Meijering in zijn rol als wethouder Economie en aanvoerder van de MFE.

De cocktailkar van de Mobiele Felicitatie Eenheid.

Mobiele Felicitatie Eenheid
De MFE werd vorige maand geïntroduceerd als initiatief van Kampen Marketing in samenwerking met gemeente Kampen en ondernemerskoepel De Hanze. Onder leiding van Meijering wil de MFE maandelijks een ondernemer, die zich aangemeld heeft, ”belonen en bedanken”. Dat kan een jubileum van de zaak betreffen maar eventueel ook van een werknemer – als er maar iets te vieren valt.
De blauwe feestboog was voor de ingang geplaatst en de blauwe loper was uitgerold, alles in de huisstijl van Kampen Marketing.
Naast de ingang had Kamper Events een mobiele cocktailbar, oftewel cocktailkar, neergezet. Enkele marketingdames deelden de cocktails uit en konden de mensen gerust stellen dat het allemaal alcoholvrij was. De felicitaties gingen over en weer. Roeland kijkt alweer uit naar de volgende opdracht voor de Mobiele Felicitatie Eenheid want het sombere weer had het feestje niet bedorven. Integendeel.

De hoofdrolspelers met v.l.n.r. Aukje Grouwstra, Judith van der Weerd, Geert Meijering en Roeland Tameling.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Back to Top