Geslaagde modeshow Leger des Heils met eigen kleding

Geslaagde modeshow Leger des Heils met eigen kleding

Nieuws 0 Comment

Diverse modellen tonen diversiteit uit kledingwinkel


Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft het Leger des Heils zaterdagmiddag een modeshow georganiseerd. Verschillende kleding, die het Leger zelf verkoopt in haar winkel, werd daarbij getoond. Tussen de modellen liep ook een professioneel model mee. De show en de kleding gaven een mooi beeld van aanbod en duurzaamheid.

Khurram liep zelf ook mee over de rode loper tijdens de modeshow van het Leger des Heils.

Kledingwinkel
Het Leger des Heils aan de Bovennieuwstraat ontvangt veel kleding uit de (Kamper) gemeenschap. Ook in andere plaatsen is dat het geval. Zo kwam Khurram drie jaar geleden op het idee om die te tonen in een modeshow. Toen in Emmeloord maar vorig jaar in Kampen en dit jaar wederom in Kampen. Mannen, vrouwen en kinderen, zo’n 24 personen in totaal, toonden kleding en schoenen uit de desbetreffende afdeling van het Leger des Heils. Khurram liep zelf ook mee. De heilsoldaat is in Kampen coördinator van de kledingwinkel. Tevens is hij ambassadeur bij internationale contacten dankzij zijn brede internationale netwerk. Bovendien spreekt hij acht talen, waaronder Pools dankzij een eerdere relatie met een Pools fotomodel. De modeshow vindt hij belangrijk om meer aandacht te krijgen voor de kledingwinkel maar ook om meer jeugd en jongeren met het Leger des Heils te laten kennismaken.

Dames- en herenkleding werden getoond tijdens de modeshow van het Leger des Heils.

Modeshow
Sommigen modellen, die Khurram vanuit diverse contacten en ontmoetingen had benaderd, liepen wat onwennig over de rode loper, anderen poseerden voor de vele camera’s als bijna echte modellen. Tenminste 95% van alle getoonde kleding komt uit de eigen winkel van het Leger des Heils. De opbrengst uit de verkoop gaat naar activiteiten en projecten van het Leger des Heils, zoals de noodopvang die het Kamper korps kent. Vanuit de buurt krijgt Khurram sponsoraanbod waarmee hij volgend jaar de modeshow nog groter aan wil pakken. Met meer professionele modellen als Mélania uit Hongarije die aan de TUK studeert. Zij loopt vaker mee in modeshows zoals met die van Waypoint (zie onderaan). Al met al was het een geslaagde presentatie van mooie kleding, mooie mensen en een mooi doel.

Alle modellen die meeliepen in de modeshow van het Leger des Heils.

Zie ook:
Kledingwinkel Leger des Heils
Tweedehands als nieuw bij Waypoint (2016)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x