Motorrijder onderuit op Werfweg

Motorrijder onderuit op Werfweg

Nieuws 0 Comment

Putdeksels veroorzaken bloedbad en veel blikschade

Op de Werfweg is zaterdagmiddag een motorrijder onderuit gegaan. Politie en ambulance waren snel bij het eenzijdig ongeval ter plaatse. De ongelukkig ten val gekomen Hells Angel liep enkelletsel op en bloedde in het gezicht. De motorfiets hield de nodige schade over aan de glijpartij.

Zaterdagmiddag om 14u23 kwam de melding binnen bij Veiligheidsregio IJsselland. Werknemers op het Bunkerstation aan de Loswal hadden de motor over de kop zien gaan. De bestuurder was op weg naar de Hells Angels, die hun verenigingsgebouw aan de Loswal hebben staan. Hij ging onderuit over de putdeksels op de bult van de Werfweg die loopt over de dijk tussen Loswal en Industrieweg.

Een maat van de ongelukkig onderuit gegane Hells Angel heeft de motorfiets overeind gezet.

Terwijl zijn maat de brokstukken opruimde, werd de verongelukte Hells Angel langdurig in de ambulance behandeld. Zelf concludeerde hij al bij het opkrabbelen dat zijn enkel verzwikt of gebroken zou zijn. De halfopen Boxer helm gaf hem een bebloed onderste deel van het gezicht. De omgeknakte versnellingspook maakt vooralsnog verder rijden onmogelijk maar ook zal alle benzine uit de tank stromen. Aan de voorzijde is een groot gat ontstaan.

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x