Twee nieuwe initiatieven om Kamper consumptie te stimuleren

Twee nieuwe initiatieven om Kamper consumptie te stimuleren

Nieuws 0 Comment

Cadeaubon en -envelop houden bestedingen binnen de Kamper economie

Op een informeel ondernemerstreffen onder aanvoering van Kampen Marketing, zijn twee nieuwe ideeën gelanceerd om consumptieve bestedingen in Kampen te stimuleren. Nardus Koster introduceerde de Kampen Kado en Julius Hartman introduceerde de Tourist giftcard. De Kampen Kado is een cadeaubon van €10 die bij deelnemende ondernemers in Kampen kan worden besteed. De Tourist giftcard is een envelop waarin een vrijblijvend geldbedrag kan worden gestopt. Of de Kampen Kado natuurlijk. Met als bedoeling die te spenderen in Kampen natuurlijk.

Beide ondernemers hopen hiermee aankopen binnen Kampen te stimuleren. De Kampen Kado is ontwikkeld in samenwerking met citymarketeer Roeland Tameling. De cadeaubon is verkrijgbaar in één vaste coupure van tien euro. Kamper werkgevers kunnen die bijvoorbeeld aan hun werknemers geven waarbij de geldstroom dan binnen Kampen blijft. Deelnemende ondernemers betalen €25 per jaar aan, zeg maar, administratiekosten en zijn herkenbaar voor het winkelpubliek. De Kamper Kado is bij hen verkrijgbaar, bij de Read Shops in Kampen en IJsselmuiden en bij Kampen Marketing.

De Tourist giftcard is een fraaie envelop die voor twee kwartjes verkrijgbaar is bij de Tourist Info van initiatiefnemer Julius Hartman aan de Oudestraat of bij andere Kamper punten van Tourist Info. In de envelop kan een geldbedrag naar keuze gedaan worden met de bedoeling om dat in Kampen uit te geven. De envelop is tevens een knipoog, beter gezegd speldenprik, naar de vele bonnen en kaarten die in omloop zijn. Beide initiatieven hopen bij te dragen aan ”de promotie van onze stad”. Op de flyer van Kamper Kado wordt de kaart aangeprezen om ”medewerkers blij mee te maken” en hen ”zo meer van Kampen te laten genieten.” Aan Nardus Koster, die vorig jaar van Stichting Present een erkenning kreeg voor zijn actieve ondernemerschap, zijn zulke initiatieven wel besteed.

Nardus Koster presenteert in De Eenhoorn de Kamper Kado.

Zie ook:
Bruggenbouwer van november: Nardus Koster
Tourist Info Kampen
Kampen Kado
Tourist giftcard

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x