Inwoners Kampen uitgenodigd op stadhuis

Inwoners Kampen uitgenodigd op stadhuis

Gemeente, Nieuws 0 Comment

Iedereen welkom op gemeentelijke nieuwjaarsreceptie maandagavond 8 januari


In de eerste weken van het nieuwe jaar worden er diverse nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Zo ook door gemeente Kampen. Zij nodigt haar inwoners en andere belangstellenden uit voor een nieuwjaarsreceptie. Aanstaande maandag vanaf 19u30 is iedereen welkom in de hal van het stadhuis.

Nieuwjaarsreceptie gemeente Kampen 2017.

Vorig jaar werd er veel aandacht geschonken aan de Hanzedagen en waren er onder andere vertegenwoordigers van de HanzeJam aanwezig. Ook kwamen de Ridders van de IJssel op bezoek en nog veel meer mensen. Dit jaar zal ongetwijfeld Sail Kampen onderwerp van gesprek worden. Dit evenement, dat in 2014 door zo’n 230.000 mensen bezocht werd, staat dit jaar met Pasen weer op het programma.

Niet alleen mensen die werken bij de gemeente, direct of indirect, maar alle inwoners zijn uitgenodigd. Om 20u00 start een kort programma. Ook burgemeester Koelewijn zal dan een toespraak houden. Het College van B en W zal acte de présence geven alsmede bekende en minder bekende Kampenaren. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. De deur zal wijd open staan.

De glazen toegangsdeuren van het Kamper stadhuis zullen weer wijd open staan tijdens de nieuwjaarsreceptie 2018.

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x