Opnieuw dingt Tante Vroesh mee naar awards

Opnieuw dingt Tante Vroesh mee naar awards

Nieuws, Zakelijk 0 Comment

Kamper gastouderbureau genomineerd als beste van Nederland

In juni en juli kon er gestemd worden voor de Quebble Kinderopvang Awards. Vorig jaar deden vanuit Overijssel tien BSO’s mee en werd de enige Kamper deelnemer, gastouderbureau Tante Vroesh, verrassend derde. Dit jaar is het bureau weer genomineerd en de drijvende kracht achter het bureau, Bianca Diender, reageert dat ”ze natuurlijk weer voor de eerste plek gaan”.

Competitie beste kinderopvang
De Quebble Kinderopvang Awards zijn een initiatief van Tevreden en Quebble. Nadat een BSO zich aangemeld heeft, kan het bureau zelf haar klanten benaderen om op zich te stemmen. Responderende ouders beantwoorden vervolgens zeven vragen waar een rapportcijfer uit rolt. Het ”selectief uitnodigen van klanten” is verboden en de onderzoeksresultaten ”worden gescreend” aldus de organisatie. Naast de onderzoeksresultaten wordt er een vakjury ingezet. Er worden twaalf regionale awards uitgereikt plus prijzen voor best presterende kinderopvangketen, gastouder, gastouderbureau, kinderdagverblijf, BSO, peuteropvang en beste nieuwkomer. Tante Vroesh kreeg vorig jaar als gemiddeld rapportcijfer een 8,8. Gastouderbureau Piekeboe uit Friesland op onderstaande foto werd toen met een 9,1 als beste van Nederland uitgeroepen.

Gastouderbureau Piekeboe (Friesland) werd vorig jaar uitgeroepen tot beste gastouderbureau van Nederland.

Gastouderbureau Tante Vroesh
Ruim zeventig gastouders in de regio zijn aangesloten bij Tante Vroesh. Afgelopen zaterdag vierde het bureau op kinderboerderij Cantecleer de twaalfde Tante Vroeshdag. Die wordt elk jaar gehouden voor kinderen en (gast)ouders waarbij gezelligheid, ontmoeting en kinderactiviteiten centraal staan. Dit jaar wordt er bovendien een inzamelingsactie gehouden voor vertrekkend beheerder Hanjo IJkhout. Over de awardnominatie vertelt Bianca Diender “vorig jaar compleet verrast te zijn door onze derde plaats.” De onderneemster (zie onderaan) vond het “een geweldige opsteker natuurlijk, want ineens ben je het op twee na beste gastouderbureau van heel Nederland!” De Quebble Kinderopvang Awards 2018 worden aanstaande vrijdag uitgereikt bij Apenheul in Apeldoorn. Wie komen er op de apenrots te staan?

Wie komen er dit jaar als winnaar uit de bus voor de Quebble Kinderopvang Awards?

Zie ook:
Zakenvrouw Bianca Diender

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x