Maak vrijblijvend kennis met Zoutkamer Kampen (video)

Maak vrijblijvend kennis met Zoutkamer Kampen (video)

Nieuws, Zakelijk 0 Comment

Inloop na afspraak op Open Dagen op 12 en 13 september

In het lange weekeinde van vrijdag 11 tot en met zondag 13 september organiseert Zoutkamer Kampen Open Dagen. Tijdens deze dagen kan een ieder kennismaken met de heilzame werking van zoute lucht. Speciale zouttherapie (halotherapie) geeft lucht voor mensen met astma, bronchitis, COPD, sinusitis, hooikoorts of andere allergieën.

Afspraak
Anders dan gebruikelijk kunnen de Open Dagen alleen op afspraak bezocht worden. Vanwege de coronarestricties moet er telefonisch (036-3332727) een afspraak gepland worden. ”Maar lukt het op deze dagen niet, dan kan er altijd op een ander moment een kennismakingsbezoek gepland worden”, aldus eigenaar Ronald Prins.
Hij schetst hoe in de lucht van de Zoutkamer minuscule zoutdeeltjes via een speciale generator worden verstoven. Dit kan gemakkelijk tot diep in de bronchiën en sinussen worden ingeademd. “Het reinigt diep en biedt natuurlijke weerstand aan bacteriën en virussen”, vertelt Prins. “Halotherapie is ook zeer geschikt voor kinderen met luchtwegklachten. Zij reageren doorgaans erg goed op onze behandelwijze.”

Weerstand
“In landen van het voormalige Oostblok zijn zelfs kinderdagverblijven voorzien van zoutkamers” aldus Prins. “Daar spelen jonge kinderen om zo hun weerstand te verhogen.” Zouttherapie is namelijk bijzonder heilzaam voor de mens, zo weet Prins, en in Oost-Europa wordt veel meer preventief gewerkt dan hier: “Hier krijgen mensen allerlei medicijnen en puffertjes maar wordt de oorzaak van de klacht zelden aangepakt.”
Een bezoek aan Zoutkamer Kampen doet daarentegen wonderen, zegt Prins, voor de menselijke gezondheid; “Menigeen kan door onze therapie toe met veel minder – en soms zelfs zonder – medicijnen.” Zelfs gezonde mensen zullen merken dat een bezoek aan Zoutkamer Kampen hun weerstand verhoogt.
Van 10u00 tot 17u00 kan iedereen op zaterdag of zondag een afspraak maken om kennis te maken met Zoutkamer Kampen aan de Reigersweg 15.

Zie ook:
Zoutkamer Kampen biedt remedie tegen luchtweg- en huidklachten
Verlichting van huid- en luchtwegproblemen

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x