Opruiming bij kledingverkoop voor MAF-piloot

Opruiming bij kledingverkoop voor MAF-piloot

Nieuws 0 Comment

Laatste ochtend voorjaarsverkoop in IJsselmuiden

De verkoop van kleding in IJsselmuiden om Arjan Paas te onderhouden wordt vandaag succesvol afgesloten. De afgelopen weken werd er veel kleding verkocht en tegelijkertijd weer nieuwe kleding binnen gebracht. Daarmee kan Paas in zijn levensonderhoud voorzien en kan hij zich wijden aan zijn werk voor de Mission Avation Fellowship.

Veel aanloop
Over de belangstelling voor de kledingverkoop klaagt de moeder van Paas niet. Integendeel. ”De eerste dag stonden er om kwart voor negen al dertig mensen voor de deur,” vertelt ze. Zij is één van de vaste vrijwilligsters van de tot kledingzaak omgebouwde garage aan de Oosterholtseweg 20a. Na de openingsdag bleef het bezoekersaantal gestaag op tien tot dertig bezoekers per dag, is haar ruwe schatting.
Woensdag 10 april is de laatste verkoopochtend dit voorjaar. Daarna wordt alles gesorteerd en opgeslagen in Genemuiden voor de najaarsactie. Een groep van ongeveer acht personen draait roulerend de winkel. Het levensonderhoud voor Paas is noodzakelijk omdat zijn werk als piloot voor de MAF onbezoldigd is.

Ruim assortiment aan kleding aan de Oosterholtseweg in IJsselmuiden.

Wisselend assortiment
De uitgestalde kleding wisselt per dag. Elke dag wordt er nieuwe kleding tussen de andere kleding aan de rekken gehangen. De herenafdeling is vergeleken met het aanbod aan dameskleding bescheiden. Voor vrouwen is er volop keus maar uiteindelijk kunnen de meeste bezoekers wel slagen. De kleding loopt uiteen van tweedehands tot zelfs nieuwe kleding.
De nieuwe kleding is goedkoop ingekocht of geschonken als restant van een uitverkoop. Vandaag is het uitverkoop bij de pop-up kledingzaak. Of de toch al goedkope kleding nog verder afgeprijsd kan worden, is een mooie uitdaging.

Zie ook:
Kledingverkoop in IJsselmuiden voor MAF-piloot uit Genemuiden

Arjan Paas vliegt voor de MAF naar moeilijk bereikbare (hulp)gebieden.

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x