Colofon

typist

Een korte introductie

Heet van de naald of doorkneed en gerijpt. Dat is het nieuws uit Kampen en omgeving dat wij u willen brengen. De steigers, waarin Kamper Nieuws stond, zijn inmiddels afgebroken. Optimalisatie en uitbreiding van dit nieuwsmedium kennen echter geen eindpunt. Wij wensen u veel leesplezier. Als u ons op de hoogte houdt, houden wij u op de hoogte!

Deze nieuwe loot aan de boom van Kamper nieuwsmedia is een particulier initiatief zonder enig winstoogmerk en met geen ander doel dan u te informeren, verstrooiend danwel diepgravend, over dat wat er zoal leeft in Kampen, IJsselmuiden en omliggende kernen. Af en toe werpen we ook een blik over de gemeentegrens.

Vanuit een professionele hobbysfeer brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden. De toekomst is ongewis maar heeft veel potentie en uitbreidingen met rubrieken, columns en opinie zitten in de pijplijn. Eenieder die een bijdrage wil leveren in welke vorm dan ook, wordt van harte uitgenodigd te reageren.

U kunt uw ei kwijt aan ons via de contactpagina. Onder elk artikel kunt u reageren of een discussie starten – via Facebook of rechtstreeks, buiten social media om. Wij zijn te volgen via de social media Facebook en Twitter.

De initiatiefnemers van Kamper Nieuws vormen het kernteam als onafhankelijk schrijver en fotograaf.

Maarten van Gemert

Maarten van Gemert wilde in zijn jeugd al over alles het naadje van de kous weten. Op de middelbare school kreeg hij lof over zijn schrijven van de leraar Nederlands (in het Latijn) en later op de hogeschool van de docent Marketing & Communicatie. Hij schrijft bij voorkeur met een knipoog maar zet de lezer wel graag aan tot nadenken. Zijn sporen heeft hij verdiend bij uitgaven van Brugmedia, Kamper Almanak, KampenOnline en in diverse kleine publicaties.

Piet Harms

Piet Harms kwam in aanraking met fotografie toen hij zijn vrouw leerde kennen die een camera had. In 2007 kocht hij zijn eerste (digitale) spiegelreflexcamera. Hij beheert meerdere fotopagina’s. Voor hem is fotografie communicatie en hij legt dan ook in zijn werk nadruk op de context. Door de organisatie van de Internationale Hanzedagen 2017 in Kampen werd hij tot een groep van zeven fotografen geschaard die met passie hun stad in beeld brengen.

 

Kampen, april 2017

Back to Top