Filmopnames Code Kampen lopen vertraging op (video)

Filmopnames Code Kampen lopen vertraging op (video)

Nieuws, Politiek, Video 0 Comment

Hoofdrolspeler Jos richt zich tot Kamper bevolking met ernstige boodschap

Dit najaar zijn de opnames gestart van Code Kampen, een actieserie van Kamper bodem in de stijl van James Bond. De hoofdrolspeler is ”Jos, just Jos”. Na de toespraak van de minister-president vanuit het Torentje op het Binnenhof, gaf de rijzende filmster een persconferentie vanuit het torentje van de Cellebroederspoort in het Stadspark. Met een ”ingrijpende boodschap”.

Actieserie
Om Kampen op de kaart te zetten, hebben meerdere partijen de handen ineen geslagen en een actieserie opgezet in de stijl van James Bond, In het dagelijks leven is de hoofdrolspeler, Jos Hogenbirk, werkzaam voor Kamper Events. Julius Hartman neemt de productie voor zijn rekening en daarnaast werken Hester Timmerman en Bort Koelewijn mee.
”Er komen als het goed is een aantal afleveringen waarbij iedere keer iets anders een rol speelt. En dat moet gewoon spannend worden”, vertelde Jos bij de start van de filmopnames in oktober.
In een interview bij NPO Radio 2 zei hij dat ”er niet één slechterik zal zijn maar elke aflevering een andere. Er zitten natuurlijk wel overkoepelende dingen in. En onze eerste bad guy is een BN’er maar ik mag nog niet zeggen wie.”

Hoofdrolspeler Jos in een geweldadige scene tijdens de filmopnames.

Persconferentie
De eerste aflevering van zo’n tien minuten zou rond kerst moeten verschijnen. Nadat premier Rutte dinsdagavond Nederland op slot gooide, kon de productieleiding van Code Kampen niet achter blijven. Op de persconferentie van Code Kampen schetste Jos zijn dilemma in het licht van de dramatische coronaverwikkelingen. Uiteindelijk is besloten om ook Code Kampen op slot te gooien voor vijf weken.
In navolging van premier Rutte leeft Jos mee met de bevolking. Hij verzekert dat we er met de 54.000 Kampenaren samen doorheen komen. Niet iedereen is het daarmee eens.
Op de achtergrond zijn demonstranten te horen voor de deuren van de Cellebroederspoort die tegen het stilleggen van de opnames zijn. Net voordat de uitzending stopt, is een politiesirene te horen.

Zie ook:
Ook gezonde mensen zeggen ontmoetingen af

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x