Enthousiast (en) ondernemend – Play (VR)

Enthousiast (en) ondernemend – Play (VR)

Nieuws, Zakelijk 0 Comment

Feben zet boven Vier Jaargetijden lokaal op met Virtual Reality

Over een paar weken stopt het nieuwe initiatief alweer maar wellicht komt er een doorstart. Toen Feben de Heij vorig jaar de kans kreeg om meer mensen met Virtual Reality kennis te laten maken, greep hij dat met beide handen aan. In een ruimte boven De Vier Jaargetijden richtte Kamper Events een spellokaal in en in één hoek kan iedereen levensechte spellen spelen – virtueel dan.

Virtual Reality
Al jaren is Feben gegrepen door Virtual Reality. Met een VR-bril gaat er een wereld open waarin tal van activiteiten gespeeld kunnen worden – ”van een ritje in de achtbaan tot een intens schietspel”, zoals de website van Kamper Events vertelt. Feben wil daar graag meer mensen mee kennis laten maken. Tientallen mensen zijn al bij hem thuis geweest en iedereen ”vindt het fantastisch” aldus de enthousiaste jongeman.
In Zwolle bestond de mogelijkheid al om VR te spelen dus hield Feben zijn ogen en oren open voor een mogelijkheid in Kampen. Op een bedrijfsuitje met Kamper Events kwam hij in contact met Jos en Melvin. Die staan altijd open voor nieuwe ideeën en zo begon het balletje te rollen.

Tal van bordspelen staan er op de grote tafel van Play.

Play
De ruimte boven restaurant De Vier Jaargetijden wordt in het winterseizoen weinig gebruikt. Tot en met 31 maart is het nu ingericht voor Play (VR). Kamper Events heeft drie dartborden opgehangen, tafels geplaatst voor poolen en tafelvoetbal, een Arcadespelkast, twee maal een XboX One en twee Playseat Racing Simulatoren. Op een grote houten tafel staan tal van bordspelen zoals Catan, Risk en Monopoly.
Naast de racespellen heeft Feben een opstelling gebouwd voor Virtual Reality. Op afspraak is PlayVR de hele week beschikbaar voor €70 per uur – acties uitgezonderd. Met een groep van (maximaal) vier personen is dat niet duur. De toegang tot Play zelf kost €3 voor de hele avond. Het spellokaal is geopend van 18u tot 24u op vrijdag en zaterdag en op zondag van 16u tot 22u.

Feben neemt zelf plaats in de Playseat Racing Simulator.

Uitjes
Kamper Events ziet ook mogelijkheden tot geslaagde groeps- en personeeluitjes in het spellokaal. Daarvoor is de knusse ambiance ook in beslotenheid te reserveren. Het enthousiasme van Feben heeft Jos en Melvin aangestoken en vice versa. Feben is niet ontevreden over de animo voor het initiatief. Hij hoopt een andere ruimte te vinden om Play (VR) voort te zetten. Vanaf april heeft het restaurant aan de IJsselkade benedenstrooms de ruimte weer nodig.
Gegrepen door Virtual Reality vindt Feben het geweldig om met meer mensen het spel en de fascinatie te delen. Hij is volop, wat je noemt, ’enthousiast (en ) ondernemend’.

De zus van Feben deelt het plezier met Virtual Reality.

Zie ook:
Artikelserie ’Enthousiast (en) ondernemend’
Play (Kamper Events)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x