Spreekuur Overijsselse Kamerleden goed bezocht (video)

Spreekuur Overijsselse Kamerleden goed bezocht (video)

Nieuws, Politiek, Video 0 Comment

Hilde Palland en Maurits von Martels staan Kampenaren te woord

In navolging van het Vechtdal kende de IJsseldelta afgelopen zaterdag een politiek spreekuur met Tweede Kamerleden uit Overijssel. Hilde Palland (CDA) schoof in juni aan bij Maurits von Martels (CDA) die in Dalfsen spreekuur houdt met Mailik Azmani (VVD). Nu kwam Von Martels naar Kampen en legde samen met Palland zijn oor te luister in de Stadskazerne.

Tijdens een eerder interview (zie onderaan) vertelde Hilde Palland haar voornemen om een spreekuur te houden in de Stadskazerne. De CDA-politica uit Kampen nam kort voor de zomer plaats in de bankjes van de Tweede Kamer. Daar ontmoette ze Von Martels die in 2017 met voorkeursstemmen in de Tweede Kamer kwam.

Theo Rietkerk (achter de lamp) kwam ook een kijkje nemen.

De melkveehouder uit Hessum (gemeente Dalfsen) houdt in Vilsteren (gemeente Ommen) met Azmani (VVD) regelmatig politiek spreekuur in een plaatselijke herberg. Toen Azmani in mei naar het Europees Parlement vertrok, verving Palland hem eenmalig en ontstond het idee om die ’meet en greet’ ook in Kampen te organiseren.

Afgelopen zaterdag zaten de Overijsselse Kamerleden Palland en Von Martels voor de deur van het Stadsarchief. De hal van de Stadskazerne fungeerde als wachtkamer. De Bibliotheek voorzag de gasten van koffie en thee terwijl Kamper Nieuws voor de camera met de bezoekers sprak – nà Palland en Von Martels.

Zie ook:
Hilde Palland kijkt terug op eerste maanden in Tweede Kamer

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x