„Leeft Kampen nog in de Middeleeuwen?”

„Leeft Kampen nog in de Middeleeuwen?”

Prikje, Video 0 Comment

Prikje beziet op zijn wijze bezoek Frank en Eva (3FM)

Het bezoek van Frank en Eva aan Kampen voor hun radioprogramma ’Welkom bij de Club’ leverde de 3FM-dj’s een middeleeuws kijkje op de Hanzestad op. Cartoonist Prikje kreeg een kijkje op de personen achter de radiostemmen. Dat leverde een markante associatie op.

Veel Nederlanders vieren deze zomervakantie in eigen land en dat is helemaal geen straf, lieten 3FM-dj’s Frank en Eva in week 23 zien en horen. Zij presenteerden toen hun middagshow ‘Welkom Bij De Club’ (BNN/VARA) live vanaf “de mooiste plekken van Nederland”. In de IJsseldelta werden Kampen en Zwolle bezocht (zie onderaan). Cartoonist Prikje merkte weer dat een knappe jonge vrouw het moeilijkst is om te tekenen (klik aan voor uitvergroting).

  

Een cartoon van Frank en Eva van de hand van Prikje.

  

Twee weken later waren de landelijke media wederom in Kampen vertegenwoordigd, ditmaal voor het televispeorgeramma ‘Hier komen de Van Rossems’ van de NTR (NPO2). Wederom was Kamper Nieuws erbij (zie onderaan) zoals ook twee jaar geleden bij opnames voor een televisiedocumentarie van de EO (zie onderaan).

Zie ook:
Maarten en Vincent van Rossem geven dringende adviezen na bezoek (video)
Kamper Kogge figureert in EO-documentaire over Vijfde KruistochtSubscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x