Vreemde voorzieningen voor problemen parkeerdek

Vreemde voorzieningen voor problemen parkeerdek

Nieuws, Prikje 0 Comment

Prikje merkt opmerkzaam bord op voor Kamper Ui(t)dagen

De tweede Kamper Ui(t)dag viel in het water. Niet door een zondvloed aan regen maar juist door de hitte. De extra parkeerplaatsen, vanwege het ingeperkte parkeerdek Buitenhaven, werden niet benut. Of waren die plekken juist bedoeld voor de hitte?

Nadat het volgende euvel aan het parkeerdek aan de Noordweg optrad, is de onderste laag buiten gebruik gesteld (zie onderaan). Om toch de stroom bezoekers voor de Kamper Ui(t)dagen parkeergelegenheid te bieden, werd het Berkterrein daarvoor bestemd.

De Berkterrein als vluchthaven voor parkeerders.

Afgelopen donderdag waren die voor de tweede Kamper Ui(t)dag niet nodig (zie onderaan). In het enige bord, dat dienst doet als bewegwijzering, las Prikje een andere functie voor de parkeerplekken. Hij spreekt over een ”garage-gate”.

De oorzaak van de hardnekkige vlekken op geparkeerde auto’s door regenwater dat door de voegen lekt, blijft vooralsnog ongewis. Het onderzoek is nog niet klaar, tegen de verwachting in van de gemeente. Die buigt zich over het kostenplaatje en of de verhaalbaarheid net zo lastig zal blijken als de witte vlekken….

Prikje ziet voorzieningen voor vaders

Zie ook:
Hommeles met parkeerdek Noordweg houdt aan
Kortere tweede Kamper Ui(t)dag

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x