Prikje ziet Kamper binnenstad aftakelen

Prikje ziet Kamper binnenstad aftakelen

Nieuws, Opinie, Prikje 1 Comment

Gastvrijheid en monumentenstatus ernstig bedreigd

De toegankelijkheid en vriendelijkheid van de Kamper binnenstad is tanende. Maatregelen om de bezoekers te leiden en te sturen, buitelen over elkaar heen. Het geroemde monumentale aangezicht wordt ernstig aangetast. Na het wegtrekken van menige ondernemer, is het wachten tot de bezoekers wegblijven. Ten einde raad is er een Hoeracampagne opgezet die tot reacties van walging leidt.

Prikje ziet het allemaal met lede ogen aan. Met onderstaande cartoon probeert hij zijn verdriet over de teloorgang van de Kamper binnenstad te verwerken. Hekken, borden, pijlen, strepen – het kleurrijk geheel aan dwangmiddelen lijkt oneindig en met dank aan de APV wordt het juridisch dichtgetimmerd.

De Kamper binnenstad takelt flink af, aldus Prikje.

De ondernemer achter Halfords vluchtte al eerder naar industrieterrein RW50 waar een alternatief winkelgebied is ontstaan. Aanvankelijk leek het een weinig populaire uithoek van Kampen maar de groei zit erin. Zo ontwikkelt ook het relatief nieuwe winkelcentrum van de Hanzewijk zich tot een uitwijkplaats voor de binnenstad. Kampen is gelukkig groter dan die befaamde doch onwelkome binnenstad.

Zie ook:
Lijnen en strepen in Kamper binnenstad (persiflage)
Weerstand tegen fietsparkeren binnenstad (video)
Sluiproute Botermarkt voor fietsers wordt afgesloten


De maatreglen in de Kamper binnenstad buitelen over elkaar heen.

Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties
Anneke
Anneke
6 maanden geleden

Alleen Halfords heeft het daar niet gered.

Back to Top

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x