Rabobank IJsseldelta nodigt verenigingen uit voor Rabo ClubSupport

Rabobank IJsseldelta nodigt verenigingen uit voor Rabo ClubSupport

Nieuws, Regionaal 0 Comment

Hernoemde campagne lokale clubsteun heeft ruim ton te verdelen

In april was het groot feest in de Music Club bij het verdelen van de cheques voor de Clubkas Campagne van de Rabobank. De nieuwe inschrijving is geopend en gaat verder onder een andere naam. Verenigingen en stichtingen met een maatschappelijk doel of initiatief zijn door Rabobank IJsseldelta uitgenodigd om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport.

Klanten bepalen
Clubs en verenigingen die zich inschrijven voor Rabo ClubSupport, voeren campagne om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel. Iedere stem is daarbij geld waard. Als klant van Rabobank heb je invloed en stem je mee op de doelen en initiatieven.
Daar hecht de Rabobank belang aan want “clubs en verenigingen moeten vaak creatief zijn om te kunnen voortbestaan”. Terwijl ze veel meer betekenen dan alleen ontspanning of sport, aldus de coöperatieve bank.
Rabobank IJsseldelta stelt dit jaar voor ClubSupport €100.000 beschikbaar om te investeren in lokale clubs en verenigingen. Daarnaast wordt er nog €10.000 aan bonusprijzen verdeeld voor de beste campagnes.

Inschrijving geopend
Per e-mail zijn clubs en verenigingen persoonlijk uitgenodigd om zich in te schrijven voor ClubSupport. Zij die eerder dit jaar hebben meegedaan en in mei in de Music Club cheques kregen voor de Clubkas Campagne (zie onderaan), mogen vanaf 2020 weer meedoen.
Verenigingen en stichtingen kunnen één keer per jaar aanspraak maken op een sponsor- en donatiebedrag van de Rabobank. Zo zou het Voedselbos weer mee mogen dingen want zij deden anderhalf jaar geleden mee (zie onderaan).
Men kan zich aanmelden tot en met 20 september 2019. Na deelnamebevestiging kan men beginnen met campagne voeren. De stemperiode start op 27 september 2019.

De uitreiking van de cheques van de ClubkasCampagne eerder dit jaar.

Regio IJsseldelta
Onder het werkgebied van Rabobank IJsseldelta vallen Zwolle, Kampen, Hattem en Zwartewaterland. De 100.000 Euro die beschikbaar is, is het totaalbedrag voor alle plaatsen binnen deze gemeentes.
De bonusprijzen worden onder andere toegekend voor de meest feestelijke video en de meest verbindende campagne. De klanten van de Rabobank bepalen op basis van het verdelen van de stemmen welke vereniging welk bedrag ontvangt. Daarmee wordt in feite niet de klant koning maar de club!

Zie ook:
Verenigingen Kampereiland boeren goed dankzij Rabobank
Help het Voedselbos met de Rabobank Clubkas Campagne

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x