Sinterklaas viert verjaardag weer met spetterende show (video)

Sinterklaas viert verjaardag weer met spetterende show (video)

Nieuws, Video, Zakelijk 0 Comment

Sponsoren en betalende bezoekers maken feest voor iedereen mogelijk

In Spanje bereidt Sinterklaas zich al voor om zijn verjaardag weer in Nederland te komen vieren. Ook in Kampen is een enthousiaste groep daarmee bezig. Na de geslaagde show ’De sleutel van het paleis’ vorig jaar in Meetpoint, wordt er dit jaar weer een groot verjaardagsfeest voor de Sint gehouden, nu in De Leuke Hanzestad. Voor iedereen, dankzij sponsoren en betalende bezoekers.

“Echt waar het is ‘m!”
De organisatie heeft een nieuwe show opgezet waarin alles draait om kleurplaten. Die zijn bedoeld voor Sinterklaas maar boeven proberen dat te verhinderen. Er moeten zoveel mogelijk kleurplaten meegenomen worden naar de show. Die kleurplaten zijn op de Facebookpagina van ’Sinterklaas Kampen’ te vinden. Vorig jaar was de show een groot succes en is onderaan nog terug te kijken.
Dit jaar heet de show ”Echt waar het is ’m” en vindt het spektakel plaats bij De Leuke Hanzestad. De eerste show op zaterdagochtend 26 november is al uitverkocht. Daarom is er in de namiddag een derde show ingelast, na de tweede show in de voormiddag. Zondag zijn er op dit moment ’s morgens en ’s middags een show. Er zal dit jaar geen pauze zijn en natuurlijk krijgen de kinders lekkers en leuks.

De Sinterklaasshow bij Meetpoint in 2021.

Iedereen welkom
Paul Spannenburg stelt zijn zalencentrum aan de IJsseldijk graag ter beschikking en veel sponsoren dragen bij aan de show. Professionals en grote namen nemen belangeloos deel aan het verjaardagsfeest van de Sint, zoals de bekende zangers Stef Ekkel en Martin Dams. Jan Spoor verzorgt met DEA Events het licht en geluid. De verkoop van tickets voor acht Euro per stuk maakt het mogelijk voor hen die het niet kunnen betalen, om ook te komen.
Het aantal verkochte tickets loopt al tegen de tweehonderd. Met de Voedselbank is afgesproken dat iedereen die de show wil zien en meemaken, ook kan komen. Behalve de gratis tickets kan er zo ook gezorgd worden voor alle vrijwilligers, kleine vergoedingen en natuurlijk drinken, wat lekkers en een kleine attentie voor elk kind na afloop. Sinterklaas kan niet wachten tot het zover is en veel kinderen waarschijnlijk ook niet.

Zie ook:
Sinterklaas verrast door vele aangeboden rustpunten (2021)
Sinterklaas in augustus (video – 2019)
Sinter-Speculaas-Actie bij AH voor Bali (2018)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x