Slagerij Alex van Ingen pakt het anders aan (video)

Slagerij Alex van Ingen pakt het anders aan (video)

Nieuws, Video, Zakelijk 0 Comment

Many Tastes zet nieuwe strategie uit voor ambachtelijk slager in IJsselmuiden

De slager in het dorpscentrum van IJsselmuiden kiest voor een nieuwe aanpak. Zijn assortiment en kwaliteit blijven ongewijzigd maar Slagerij Alex van Ingen gaat zich opnieuw profileren. Dat begon met een klein feest voor de winkel. Op de vrijdagmarkt waren lootjes uitgedeeld door de nieuwe marketingpartner van Van Ingen. Alex zelf trok de winnende lootjes en maakte vijf klanten blij met een vleespakket.

Het uitgebreide assortiment van Slagerij Alex van Ingen

Ondernemend
Als zelfstandig ondernemer weet Van Ingen dat hij bij de les moet blijven en met zijn tijd meegaan. Zo biedt hij steeds meer kant- en klaarmaaltijden aan en verzorgt hij de catering voor kleine bedrijfsfeesten, familiefeesten of een straatbarbecue. Tevens zorgt hij voor verantwoord vlees. Hij kent de boer die hem rundvlees levert en voor varkensvlees is hij aangesloten bij Het Wroetvarken. Voor zijn marketing heeft hij gekozen voor een nieuwe partner.

Many Tastes is een communicatiebureau uit het midden des lands. Via zijn bedrijfsadviseur werd Van Ingen met eigenaresse Fiorienne Westenberg in contact gebracht. Toen hij met haar onderneming in zee besloot te gaan, wachtte hem een aangename verrassing: als honderdste klant kreeg hij van Many Tastes een gratis promotiepakket.

Dat werd vorige week vrijdag samen met marktbezoekers gevierd die onwetend naar het Markeresplein achter de slagerij waren gekomen.

Alex van Ingen deelt zijn zelfgemaakte lekkernijen uit.

Ambachtelijk
Terwijl Westenberg de lootjes uitdeelde, vertelde Van Ingen, voor zijn feestelijke versierde winkel aan de Dorpsweg, hoe hij het slagersambacht van huis uit heeft meegekregen. Zijn vader was ook slager en na de LTS koos Van Ingen voor de slagersvakschool, die onder de SVO-vakopleiding food valt. Na overal rond gekeken te hebben en als chefslager in supermarkten gewerkt te hebben, zette hij de grote stap naar een eigen zaak.

Hij werkt veel samen met zijn broer Evert die in Genemuiden een eigen slagerij heeft. Gaandeweg profileert Alex van Ingen zich meer en meer en Many Tastes begeleidt hem op de nieuw ingeslagen weg. Eén marktbezoekster profiteerde op een bijzondere wijze van de feestelijke actie.

Na een tweede vleespakket gewonnen te hebben ”voor een vriendin”, bleek ze een derde winnend lootje te hebben. ”Voor mijn zwager,” verontschuldigde ze zich bijna. Alex en Fiorienne gunden het de geluksvogel(s) en keken lachend toe. Slagerij Alex van Ingen is feestelijk een nieuwe weg ingeslagen.Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x