Discussie Boven Havenstraat op straat (video)

Discussie Boven Havenstraat op straat (video)

Nieuws, Politiek, Video 0 Comment

Spookvideo duikt op en betrokken herhalen hun argumenten

 

Ook buiten de raadscommissie maakt de toekomst van de villa aan de Boven Havenstraat de tongen los. Op internet is een mysterieuze video opgedoken waarin de feiten op een rijtje worden gezet. Voor- en tegenstanders van renovatie, restauratie of sloop en wederopbouw herhalen hun argumenten. Donderdagavond is het de bedoeling dat er in de gemeenteraadsvergadering een besluit valt.

In een reportage van RTV Oost komen Nieke Jansen, raadsfractievoorzitter GroenLinks, Ernst Hupkes, monumentenkenner, en Gerrit Jan Veldhoen, verantwoordelijk wethouder, aan het woord. Zij herhalen grotendeels hun standpunten die in de commissievergadering vorige week maandag naar voren kwamen (zie onderaan).

Het spookt in de villa aan de Boven Havenstraat 14 te Kampen.

Het spookt in de villa
Op YouTube is door ’Schijnvertoningen Producties’ een video gepubliceerd waarin het gehele dossier op een rijtje wordt gezet: ”In 10 minuten onthullen we hoe het spook van de villa het gebied aan de Boven Havenstraat al zo’n 25 jaar in zijn greep houdt.” In een toelichting op de video schrijft de onbekende afzender: ”Tien jaar geleden wisten dappere Kampenaren de villa van de sloop te redden. Zes jaar geleden trad een groep van ruim 50 dappere Kampenaren aan om de weg vrij te maken voor een mooi plan voor het hele gebied. (….) Griezel jij ook van wat er in duistere hoeken en achter de schermen schuilt?”

Zie ook:
Boven Havenstraat maakt tongen los in raadscommissie
Restauratie kansrijker dan college zegt (GroenLinks)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x