Aangeschoten man springt in de IJssel

Aangeschoten man springt in de IJssel

Nieuws 0 Comment

Nachtvisser ziet verdachte situatie en belt politie

Rond kwart voor zeven is donderdagavond een dronken man in de IJssel gesprongen. Aanvankelijk bleef ’ie op de steigers staan aan de oever van Brunnepe maar bij de komst van de politie koos hij voor een nat pak. De politie viste hem eruit waarna ambulancepersoneel hem opving. Daar was hij niet zo blij mee.

Redding
Een nachtvisser die zijn hengel wou uitwerpen op de steigers langs het Berkterrein die de rivier inlopen, zag een bedenkelijke situatie. Een volwassen man, duidelijk in aangeschoten toestand, stond aan de rand van de steiger en keek over het water. De jonge nachtvisser vertrouwde het niet en alarmeerde de politie.
Een eerste politiewagen was snel ter plaatse en de bestuurder liep op de aangeschoten man af. Toen een tweede politiewagen plus agent arriveerde, besloot de man de IJssel in te springen. Met een lang touw probeerden de agenten hem eruit te krijgen. Na twee pogingen werkte de man mee en lukte dat.

Bedenkelijk
Hij wou even naar ”de Ketel” (Ketelmeer – red.) zwemmen, was zijn reactie. De politie had hem al eerder aangesproken vanavond. Ze konden nog niet zeggen of hij een bekeuring zou krijgen, daar zouden ze later over beslissen.
Ambulancepersoneel wikkelde hem in folie en plots kreeg hij het heel warm. Hij liep mee over de steiger naar de oever en naar de gereedstaande ambulance voor de Vischrookerij. Toen wachtte hem een onaangename verrassing. Hij werd door de vrouwelijke verpleegkundige verzocht zijn natte plunje uit te doen. Onder protest deed hij dat, tegenover de wildvreemde vrouw. Zo nuchter was hij dan nog wel.

Aangeschoten man springt in de IJssel maar wordt gered.

Eerder 112-nieuws:
Auto over de kop in sloot langs (tijdelijke) Slaper (2019)
Keukenbrand veroorzaakt veel schade (video – 2019)
Brand Slagersweg loopt met sisser af (2017)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x