Tweewielerhoek Reinier blijft in beweging

Tweewielerhoek Reinier blijft in beweging

Nieuws, Zakelijk 0 Comment

Kampen kent al generaties lang fietsenmaker Potkamp

Twee generaties in de familie gingen hem voor. Op andere plekken in Kampen. Reinier Potkamp zwaait al ruim één generatie lang de scepter over zijn eigen fietsenwinkel aan de Graafschap. In november bestond Tweewielerhoek Reinier dertig jaar en vorige week werd dit gevierd. Met uitbreidingen en verbouwingen is de winkel altijd in beweging gebleven.

Feest
Tweewielerhoek Reinier zit op de hoek van de Graafschap en de Bregittenstraat. De smalle stoep bood voldoende ruimte om een feestje te vieren samen met de Mobiele Felicitatie Eenheid van Kampen Marketing. Het stralende weer maakte het af. De MFE is in staat om op een beperkt oppervlak haar feestelijke entourage op te richten. Het was een komen en gaan van klanten en kennissen die Reinier de hand kwamen schudden en toosten.
Onder de genodigden en spontane gasten waren natuurlijk zijn vrouw Deja die ook meewerkt in de zaak. Sandra, één van zijn twee dochters, kon ook komen. Wethouder Geert Meijering (Economie) kwam eveneens Reinier Potkamp de hand schudden.
Meijering maakte van de gelegenheid gebruik om de fietsenwinkel te bewonderen, die net een verbouwing achter de rug heeft. Het werk ging wel door dus moest Reinier zich verontschuldigen toen een vrachtwagen blinkend nieuwe fietsen kwam afleveren. Voor de deur stonden al blinkende donkerblauwe Gazelles.

De hoek waar Tweewielerhoek al een generatie is gevestigd.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Back to Top