Stedelijk Orkest Kampen gaat op de versiertoer (video)

Stedelijk Orkest Kampen gaat op de versiertoer (video)

Kunst & Cultuur, Nieuws, Video 0 Comment

Valentijnsproject verleidt vrijblijvend nieuwe blazers en percussionisten

Met twee open repetities wil Stedelijk Orkest Kampen inwoners van Kampen en omstreken bereiken die een percussie- of blaasinstrument spelen. Liever gezegd, hen verleiden om vrijblijvend drie maanden mee te repeteren. Met ’liefde’ als rode draad wordt er ”eigentijdse en herkenbare” muziek ingestudeerd voor een Valentijnsconcert op zaterdag 11 februari. Stedelijk Orkest Kampen wil de liefde een kans geven, voor muziek.

Afspraakje
Stedelijk Orkest Kampen wil ’daten’, een afspraakje (date) maken met mensen die hart hebben voor percussie- en blaasmuziek. Oude liefde roest niet. Iedereen met muziekervaring kan meedoen en je hoeft geen lid te zijn of worden van het Kamper orkest. De open repetities op dinsdag 1 en 8 november duren van 19u45 tot 21u45 in de eigen repetitieruimte aan Bolwerk 10, tussen Burgel en Stadspark aan de kant van de Oranjesingel.

De te repeteren en uit te voeren nummers hebben allemaal met het thema liefde te maken, zoals ’Love of my life’ (Queen), ’Easy lover’ (Phil Collins) en muziek uit ’The Westside Story’. Zij die zich willen laten verleiden, kunnen zich aanmelden via secretaris@StedelijkOrkest.nl.

Jeugd komt ook volop aan bod bij Stedelijk Orkest Kampen.

Achtergrond
Het Stedelijk Orkest omschrijft zichzelf als een zittend orkest met zowel optredens binnen als buiten. Meerdere malen per jaar geeft het orkest een concert, met een zowel qua muziek als ambiance aansprekend optreden. Er wordt dan ook van popmuziek tot aan bekende klassieke werken gespeeld. Minimaal een keer per jaar voert het orkest een themaconcert uit met waar mogelijk een theatraal tintje.

Het orkest is voor muzikanten die niet per se een hoog niveau nastreven maar het simpelweg leuk vinden om samen naar een mooi optreden toe te werken. Stedelijk Orkest Kampen kent diverse secties zoals de Malletband, het Harmonie Orkest, het Leerlingen Orkest, de Drumband, het Stadskoor en er is van alles te doen voor kinderen. Uit liefde voor muziek.

Zie ook:
Publiek geniet van wijn en muziek bij Stedelijk Orkest (2019)
In Memoriam aan Wim Sleurink (2017)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x