Voorbereidingen ’Winter in Kampen’ gaan door

Voorbereidingen ’Winter in Kampen’ gaan door

Kunst & Cultuur, Nieuws 0 Comment

Alternatief ’Kerst in Oud Kampen’ vooralsnog gepland in februari

De voorbereidingen van ’Winter in Kampen’ gaan door. Het organiserende Ventura belooft een winterse wandeling door het Stadspark als plaatjesboek. Het jaarlijkse festijn ’Kerst in Oud Kampen’ komt dit crisisjaar te vervallen. Dezelfde omstandigheden hebben ’Winter in Kampen’ vertraagd. In januari start de gratis kaartverkoop voor het ”bijzonder, verrassende en intieme” wintergebeuren de maand erop.

“We hopen dat we half januari duidelijkheid hebben over de doorgang van ‘Winter in Kampen’ in februari en tot die tijd gaan we rustig door met de voorbereidingen. Het belooft een prachtig programma te worden, met het stadspark als decor”, aldus Jan Liefting van Ventura. ‘Winter in Kampen’ wordt een winterse wandeling langs een sfeervol verlicht en aangekleed parcours ziet de bezoeker decors, taferelen en figuranten.
Bijzonder, verrassend en intiem maar nog steeds op de inmiddels welbekende afstand. Deze kan in het Stadspark beter gegarandeerd worden dan in de smalle straten van de binnenstad, het gebruikelijke decor van ’Kerst in Oud Kampen’.
In september hakte de organisatie de knoop door om op 20 en 21 februari een alternatief winterspektakel te organiseren voor het grootse theaterfestival ’Kerst in Oud Kampen’. Via de (video)reportages van vorig jaar kunnen we daarvan nog genieten (zie hieronder).

Zie ook:
Koninklijke start Kerst in Oud Kampen 2019
Kerst in Oud Kampen 2019 belooft voor elk wat wils (video)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x