Voorzitster CMV ’De Volharding’ koninklijk onderscheiden

Voorzitster CMV ’De Volharding’ koninklijk onderscheiden

Gemeente, Nieuws 0 Comment

Annie ten Hove-Westendorp geëerd voor “bevlogen vrijwilligerschap”

De voorzitster van Christelijke Muziekvereniging ’De Volharding’ is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Behalve voor CMV ’De Volharding’ is ze ook al decennialang een ”bevlogen vrijwilligster” voor de overkoepelende Combinatie Kamper Muziek Verenigingen (CKMV). Burgemeester Koelewijn reikte zaterdag de onderscheiding uit.

Sinds 1971 is Ten Hove-Westendop lid van de Christelijke Muziek-, Tamboer- en Majorettekorps Volharding Kampen. Sinds 2000 bekleedt ze ook het voorzitterschap. Voor zowel leden als mensen van buiten ze het aanspreekpunt. Ze leidt de vergaderingen en heeft een grote organisatorische rol binnen de vereniging. Die rol heeft ze met passie vervuld en voor iedereen staat ze klaar.

Namens ‘De Volharding’ is Ten Hove-Westendorp sinds 2000 tevens nauw betrokken bij het CKMV. Daar toont ze als lid een positieve en daadkrachtige inzet toont, aldus een persbericht van de gemeente. Vorig jaar maakte Mariëlle van Zanten bovenstaande foto toen het CKMV naar het gemeentehuis kwam voor een inspraakronde over de bezuinigen.

Tenslotte bericht de gemeente over de administratieve werkzaamheden en het gastvrouwschap die Annie Ten Hove-Westendorp verricht voor het gemaal Broek en Maten. De uitreiking van het eremetaal door burgemeester Koelewijn heeft in besloten kring plaats gevonden.

Eerder koninklijk nieuws:
Organist Bazuinkerk koninklijk onderscheiden (dec. 2017)
Nationale Molendag krijgt koninklijk tintje in Kampen (mei 2018)
Albert Holtland ontvangt koninklijk eremetaal (juli 2018)

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x