Gastouderbureau Tante Vroesh scoort uitstekend

Gastouderbureau Tante Vroesh scoort uitstekend

Nieuws, Zakelijk 0 Comment

Gastouderopvang ’t Vosje scoort evenmin onverdienstelijk bij Kinderopvang Awards 2018

Na vorig jaar gedebuteerd te zijn op een derde plaats, is Tante Vroesh dit jaar gestegen naar een tweede plaats en is daarmee bijna de beste gastouderbureau van Nederland. Bij de uitreiking van de Quebble Kinderopvang Awards 2018 dingde uit Kampen dit jaar ook gastouderopvang ’t Vosje mee naar de prijzen. Waar op provincieniveau geen onderscheid wordt gemaakt naar categorie, eindigden Tante Vroesh en ’t Vosje beide op de vierde plaats. Bij Apenheul in Apeldoorn werden vrijdag de Awards uitgereikt.

Kundige medewerkers en persoonlijke aandacht
In totaal deden ruim 527 locaties mee aan de verkiezingen. 3375 ouders beoordeelden hun kinderopvang op verschillende thema’s en gaven gemiddeld een 9. Evenals vorig jaar kwam Piekeboe uit Friesland als beste gastouderbureau van Nederland uit de bus en dit jaar volgt Tante Vroesh hen. Als beste kinderopvang van Overijssel werd More for Kids uit Nijverdal uitgeroepen als winnaar. In elk van de zeventien categorieën ging de winnende organisatie met een award naar huis. Uit analyse van de onderzoeksresultaten blijkt dat de winnaars zich vooral onderscheiden door de kwaliteit van de leiding. Gastouders en kleinschalige opvang blijken zeer hoge cijfers te ontvangen. Ouders waarderen een gevoel van veiligheid en persoonlijke aandacht voor het kind maar ook voor hen zelf. Qua communicatie hebben ”korte lijnen de voorkeur” concluderen de organisatoren  Quebble en Tevreden.nl uit het feit dat “organisaties met een lagere beoordeling (overigens nog steeds 8,8 en hoger) ook lager scoorden op beleid en informatievoorziening.” Daarnaast zorgen “buitenspelen, mooie ruimtes en lief personeel” voor uitschieters in de resultaten.

Gastouderopvang 't Vosje tijdens de Nationale Modderdag 2016.

Transparantie naar ouders toe
”Ouders vinden inzicht in de dag van hun kind fijn. Steeds belangrijker wordt de transparantie naar de ouder toe. Tevens vinden ouders het fijn te horen hoe het kind het gehad heeft en daarmee is een goede overdracht onmisbaar geworden,” lichten de organisatoren in het juryrapport toe. In de reacties die Gastouderopvang Tante Vroesh krijgt, komt dit ook naar voren: ”Ze zijn goed bereikbaar, en wat heel belangrijk is: duidelijk in de communicatie. De mensen die er werken zijn vriendelijk en behulpzaam.” Bianca Diender, drijvende kracht achter Tante Vroesh, is heel tevreden met het door de klanten toegekende eindcijfer. Na de 8,8 van vorig jaar noemt ze de 9 van dit jaar ”een prachtig cijfer. In ieder geval zijn we weer een stap dichterbij de eerste plaats gekomen.” Gastouderopvang ’t Vosje was vorig jaar niet genomineerd en scoort nu in Overijssel ook een 9. Daarmee huist in Kampen uitstekend scorende kinderopvang en met Tante Vroesh het één-na-beste gastouderbureau van Nederland. De apenrots werd te klein maar volgens Diender ”hebben we met z’n allen een erg gezellige – en ook spannende – dag gehad bij Apenheul.”

Bianca Diender (op de rug gezien) van Gastouderopvang Tante Vroesh.

Zie ook:
Opnieuw dingt Tante Vroesh mee naar awards

Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline terugkoppelingen
Bekijk alle reacties

Back to Top

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x